0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
00:01-00:00 arası sıralamaya girmek gerçekten zor . Dns temizliği yapan var mı.. özel bir program veya mouse kullanan var mı tıklamak için ..diskalifiye edenler nerde yazıyor yahu..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin00:01-00:00 arası sıralamaya girmek gerçekten zor . Dns temizliği yapan var mı.. özel bir program veya mouse kullanan var mı tıklamak için ..diskalifiye edenler nerde yazıyor yahu..Sence varmıdır yokmudur ? Bizim Türk milleti hileyi hurdayı sever
yoo ben hıç bıse yapmadan 2 kez kazandım daha doğrusu kazanamadım üye olmam gerrkıomus olmadıım ıcın dıskalıfıye edıldım , gururluyum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyoo ben hıç bıse yapmadan 2 kez kazandım daha doğrusu kazanamadım üye olmam gerrkıomus olmadıım ıcın dıskalıfıye edıldım , gururluyum Yine olsa yine yaparım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyoo ben hıç bıse yapmadan 2 kez kazandım daha doğrusu kazanamadım üye olmam gerrkıomus olmadıım ıcın dıskalıfıye edıldım , gururluyum 2 kez mi diskalifiye oldun yoksa 1. geçerli 2. diskalifiye mi ?