0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende şu ipli kalem var dı dün onu çok istemiştim ama alamadım Yoyo gibi oynaması zevkli oluyor onunla Bu arada 2. olduğunu nasıl anlıyorsun ı çıkan ekranda mı yazıyor ben orayı tamamen okumamıştım.resmin hemen altında top 3 hits var, orada ilk 3ü gösteriyodün senin dediğin kalemden kazandım zaten demek oynanıyo iyimiş tekrar söylüyorum lütfen bu saatki ürün benim Bu saatkini özellikle almak için uğraşacağım belki ozaman elinden o kalemi alabilrim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende şu ipli kalem var dı dün onu çok istemiştim ama alamadım Yoyo gibi oynaması zevkli oluyor onunla Bu arada 2. olduğunu nasıl anlıyorsun ı çıkan ekranda mı yazıyor ben orayı tamamen okumamıştım.resmin hemen altında top 3 hits var, orada ilk 3ü gösteriyodün senin dediğin kalemden kazandım zaten demek oynanıyo iyimiş tekrar söylüyorum lütfen bu saatki ürün benim
Bende şu ipli kalem var dı dün onu çok istemiştim ama alamadım Yoyo gibi oynaması zevkli oluyor onunla Bu arada 2. olduğunu nasıl anlıyorsun ı çıkan ekranda mı yazıyor ben orayı tamamen okumamıştım.
Evet ya, bunların kargosu kimden. Ödetecekler gibi geliyor bana.
tam sayaç sıfır oluncamı basıyoz tuşa
gene kazandım şimdiki ne topukla ilgili bişeymi