0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tüm kazananları tebrik ederim.. annem ve yengemde dahil
Bu yarışmayı ilk defa farkediyorum. NE güzelmiş bu ya. Hemen yeni haftaya katıldım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu yarışmayı ilk defa farkediyorum. NE güzelmiş bu ya. Hemen yeni haftaya katıldım. güzel ama geç açıklıyo hep bi de uzun süredir katılıyorum bana hiç bişey çıkmadı henüz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTüm kazananları tebrik ederim.. annem ve yengemde dahil size iki kere tebrikler o zaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu yarışmayı ilk defa farkediyorum. NE güzelmiş bu ya. Hemen yeni haftaya katıldım. güzel ama geç açıklıyo hep bi de uzun süredir katılıyorum bana hiç bişey çıkmadı henüz Birşey sorucam. Şimdi 5 kişiye yollayınca 1 çekiliş hakkı daha fazla kişiye gönderince daha çok çekiliş hakkı mı var? Yoksa 5 kişiye göndermek yeterli mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTüm kazananları tebrik ederim.. annem ve yengemde dahil size iki kere tebrikler o zaman Teşekkür ederim canım Ben annemin, yengemin ve kendi üyeliklerimizden 1. er kez 5 davet yollamıştım ama 3 hediye içinde yollamıştım, şansa bu tutmuş, benimde bu siteden ilk kazanışım ama yine kendi adıma değil