0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kullanıcı panelinde verilen oyların sayısı yazıyor hemen yanında detaylar var oraya basınca gösteriyor
Madem verilen Oyla gözüküyor. Alan iadeyi ziyaret neden yapmaz ki
listeye yeni eklenenler dahil herkes oylanmıştır... imzama uğrayın lütfen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin53 rize ekledim seni listeye + oyda verdim bende sana oy verdim saol canım rizelisin heralde evet Pelin rizeli
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin53 rize ekledim seni listeye + oyda verdim bende sana oy verdim saol canım rizelisin heralde
53 rize ekledim seni listeye + oyda verdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMadem verilen Oyla gözüküyor. Alan iadeyi ziyaret neden yapmaz kiSenin oy almana gerek varmı Crea ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin53 rize ekledim seni listeye + oyda verdim bende sana oy verdim saol canım rizelisin heralde evet Pelin rizeli evet Seni görünce rize geliyo hep aklıma az buçuk sevmıyorum da orayı Temmuzda rizedeyım aklıma getiriyosun hep