0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenide listeye ekleyebilirmisiniz acaba oyladım ve listeye ekledim Listeye eklediğin için çok teşekkürler.Bu arada ben hemen oyunu verdim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenide listeye ekleyebilirmisiniz acaba oyladım ve listeye ekledim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenide listeye ekleyebilirmisiniz acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlistedeki herkese 3 er oy verildi aradaşlar.... seninki de verildi
listedeki herkese 3 er oy verildi aradaşlar....
galeriyi nasıl görcez bulamadım daha öncekisistem daha iyiydi oy veren kişiye tıklayınca onun sayfası çıkıyordu .Şimdi olmuyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingaleriyi nasıl görcez bulamadım daha öncekisistem daha iyiydi oy veren kişiye tıklayınca onun sayfası çıkıyordu .Şimdi olmuyorOy verenin fotosuna tıklayınca çıkıyor zaten.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenide listeye ekleyebilirmisiniz acaba oyladım ve listeye ekledim Listeye eklediğin için çok teşekkürler.Bu arada ben hemen oyunu verdim Oyunu verdim bende bekliyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinlistedeki herkese 3 er oy verildi aradaşlar.... seninki de verildi eftelya beni oylamamışsın