Bende herkesi oyladım asicim senide tabi eğer atladığım varsa lütfen iletsim 
bana oy vermiş gözükmüyorsun amaa
neyse aslında çokta sorun etmiyorum oy verilip verilmemesini ama eğer kimse oy vermeyecekse destek linkimi kaldırıverin de bende kendimi oy vermek zorunda hissetmeyeyim
balpötüşü tamamdır ben şimdi tekrar listeyi kontrol ediyorum dun pötüş sende 3 puan verdiniz diye gözüküyordu bugün oy verdim ayrıca scorpion bakarmısın sanırım hem dun hem bugün sana 3 puan verdim sanırım yada banamı öyle geldi 
bende de öyle oldu dün diazeme kadar oy vermiştim kalanları bugün oyladım tekrar kontrol edeyim dedim ve diazeme kadar dün oyladıklarımı bugün gene oyladım
sorunlu site sanırım.dün ebru bana 1 vermişdi bugün listemde oda yok

galiba dün verdiklerimize yine vercez bugün
Ben herkese full oy verdim sonradan silinenler hariç.Az sonra bakacam bende bakalım kim neler vermiş.Son gunku değişiklik yüzünden yetişilmemiş olabilir.Teşhir etmeye gerek yok diyorum.Herkes son gun girememiş olabilir ancak ilk gunden beri boyle durum olduysa eyvallah.
Kimseyi teşhir etme niyetinde degilim mustafa ama bazı akıllı geçinen arkadaşlar var burası genel destek eger linkiniz eklendiyse tüm linklere oy vermelisiniz ki genel oldugu anlaşılsın o zaman bizi akılsız yerine koyuyorlar biz herkesi destekleyelim bize sadece belirli kişiler oy versin bence yanlış tabi bu benim görüşüm
canım asicim yemin ederim Allah çarpsınki herkese dün 3 puan verdim bugün yine 3 puan veriyorum bende anlamadım neden sana verdim canım 13 kişi oldun artık hergun takip ediceğim sanırım bende bir sorun var
haftasonu foruma girmeyenler olabilir..bence biraz daha bekleyelim derim..beni de son yazdığımdan beri toplamda 16 kişi oylamış..
arkadaşlar ben listede herkese vermiştim oy ama yeni eklenenler olduysa bakamadım bi süredir...ve tatil dolayısıyla eve geldiğim için pek fazla giremeyebilirim nete...vermediklerim varsa en kısa sürede vermeye çalışıcam...vermediklerim pm atarsa daha iyi olur=)
1 puan alan arkadaş ben bunun siteden kaynaklandığını düşnüyorum, çünkü bende tüm listeye 3 puan verdiğim halde arada bana 1 vermişsin diyenler oldu..bu seferki listeyide çok dikkatli oyladım herkese 3 verdim..
Özer soyisimli olarak herkese oy verdim..
Yalnız küğçük bir uyarı aynı soyisimden çok fazla kimse var.Eşi kardeşi vs si adına extraadan linki olanlar varsa hemen başvurup kaldırtsın derim.
Arkadaşlar ben 1. dönem için konuştum sakın yanlış anlaşılmasın 2. döneminkine bana oy verenlere oy verdim şuan itibariyle