0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende oy istiyorum arkadaşlar bu yarışmadan bişey anlamadım ama arkadaşın ısrarıyla katıldım oy verirseniz sevinirim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Beni de listeye eklerseniz memnun olurum.Listedekilerin hepsini oyladım.Atladığım varsa söyleyebilir.Ben de herkesten oy bekliyorum. http://www.karsikonulamayantarz.com/show_member.php?con_id=15428&pic_id=33277&KeepThis=true&TB_iframe=true&width=690&height=450
Beni de listeye eklerseniz memnun olurum.Listedekilerin hepsini oyladım.Atladığım varsa söyleyebilir.Ben de herkesten oy bekliyorum. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
adriana1983, ormes, cde, ecrim, gamzeli81, gulsem oyunuz verildi 3 puan olarak
son oyladıklarım:devrim1986ayfer24Dehsetim.Benasidemirdünyaninnisiadriana1983CDEgamzeli81gungemkırnak58gulsemsizleride bekliyorum arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson oyladıklarım:devrim1986ayfer24Dehsetim.Benasidemirdünyaninnisiadriana1983CDEgamzeli81gungemkırnak58gulsemsizleride bekliyorum arkadaşlar Bu yarışmacıya oy vermiş bulunmaktasınız. Verdiğiniz oy: 3 puandır.