Gönderen Konu: braun cruzer karsikonulamayantarz.com  (Okunma sayısı 53448 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
Ynt: braun cruzer karsikonulamayantarz.com
« Yanıtla #310 : 17 Haziran 2010, 11:50:10 »
Keşke şu gazte'yi alsaydım.Çok merak ettim çıktı mı diye. ::)
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı gonzales

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #311 : 17 Haziran 2010, 13:29:40 »
akşam gazetesinin E-gazete bölümünde tarihi 16.06.2010 a getirin 15. sayfaya bakın sonuçlar orda

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #312 : 18 Haziran 2010, 02:04:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
akşam gazetesinin E-gazete bölümünde tarihi 16.06.2010 a getirin 15. sayfaya bakın sonuçlar orda
yardımınız için teşekkürler  ;) ama bana bişi çıkmamış tabi. :(
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı delıcocuk

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #313 : 18 Haziran 2010, 17:50:18 »
Edit :Bu kadar saçma sapan bir yazıyı yazan bir şahsiyetin forumumuzda olmasını istemiyoruz.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2010, 20:42:16 Gönderen: diazem »

Çevrimdışı tanzerhar

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #314 : 18 Haziran 2010, 17:53:42 »

bu forumda zaten insan karalamak sanki bi hünermiş gibi sergileniyor. bir kişi bir kaç yerden bişey kazandımı hemen hileci deniyor  ;)

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #315 : 18 Haziran 2010, 17:58:36 »
Evet yeni eleman, şahıs gerçekten şanslı. Votka'dan çekilişle, Carrefour'dan çekilişle, Garanti Bankası'ndan çekilişle hediye kazanmışlığı var. Başka kampanyalardan da kazanmışlığı vardır tabi. Daha 2. mesajında bu tarz yazılar yazman hiç hoş değil.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #316 : 18 Haziran 2010, 17:59:11 »
çekilişde de hile aradınız ha hey ne günlere kaldık.hamzemedin arkadaşlar önce bunu öğrenin ;) her kazanan kişiye iftira atmak huy haline geldi son zamanlarda.o yarışmada ne güç oy topladı biliyormusunda hile diyorsun >:( emek verenleri karalamakdan vazgeçsin herkes.kampanyalardan dolayı kimin adını yazsan seri halde çıkıyor. hadi arkadaşım hadi boş konuşmakdan başka bişey değil bunlar.az çok herkes herkesi tanıyor bu işlerde.kıskanmak yerine azmedin derim ;)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #317 : 18 Haziran 2010, 17:59:38 »
Murat Çokseyrek hileci değil sadece çekilişlerde baya şanslı biri.  Yanlış kişiyi hedef aldın ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #318 : 18 Haziran 2010, 18:33:39 »
iyi adam lafının üzerine gelirmiş:))

bridgestonede bir çok hileci silinerek 1. oldum. 3 ay boyunca gerçek oy topladım. braunda ise extradan hiç bir çaba sarfetmedim scorpion ve diğer  arkadaşlarımın  dediği gibi tamamen şans, ve iyi niyet sanırım. herkese 3 puan verdim. forumdan 3 puan aldım.toplam çekiliş hakkım 250 civarındaydı sanırım.hiç beklemiyordum çıkmasını.çok büyük süpriz oldu.moderatörlerden ismim ve "hile" kelimesinin geçtiği yerlerin silinmesini istiyorum.

Bazen  şans güler bazende gülmez, temmuz ayında beklediğim 17 kampanya var çekilişine katıldığım. hiç biri de çıkmayabilir. Şans kavramına bir de bu açıdan bakalım. BENİ bilen bilir anlatmaya da gerek yok ya yine de açıklayım dedim.cevap hakkı doğmuşken:))
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2010, 18:38:56 Gönderen: simonbolivar »

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #319 : 18 Haziran 2010, 18:46:39 »
bence anlatmana bile gerek yok,bilen biliyor zaten,bilmeyen de kendi kendine konuşsun dursun:)