0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Katılım koşullarında, oynayarak bitirenler arasında çekiliş yapılacaktır yazıyor.
arkadaşlar müziği geçemedim lütfen yardımcı olun.nasıl çalacağım.deniyorum olmuyo.teşekkürler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar müziği geçemedim lütfen yardımcı olun.nasıl çalacağım.deniyorum olmuyo.teşekkürler. Gerek yok müziği çalmana geç o kısmı bulduğun anahtarla kuklanın altındakı çekmeceyi aç ordan su doku çıkacak kuklanın kafasını sök yatak odasındaki komidin çekmecesini aç kafayla burda verdiğimiz şablonlar var ordan kutunun şifresini çöz anahtarla kapıyı aç çık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar müziği geçemedim lütfen yardımcı olun.nasıl çalacağım.deniyorum olmuyo.teşekkürler. Gerek yok müziği çalmana geç o kısmı bulduğun anahtarla kuklanın altındakı çekmeceyi aç ordan su doku çıkacak kuklanın kafasını sök yatak odasındaki komidin çekmecesini aç kafayla burda verdiğimiz şablonlar var ordan kutunun şifresini çöz anahtarla kapıyı aç çıkgece 4 ee kadar uğraştım rüyama bile girmiş sende baya ezberlemişsinnnnn bari birimize çıksada değse uğraştığımızza