0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincilekreceli verdiğin linkin sonunda mahmure yazıyor ya..o yüzden ref linki sandı heralde arkadaşımız..ondan seni uyarmak istemiştir..anladım gönül ama kampanya başlamamış nasıl referans linki olur anlamış değilim çok yakında cümle içinde başlamamış kampanyaya referans linki bir yaşıma daha girdim doğrusu
cilekreceli verdiğin linkin sonunda mahmure yazıyor ya..o yüzden ref linki sandı heralde arkadaşımız..ondan seni uyarmak istemiştir..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincilekreceli verdiğin linkin sonunda mahmure yazıyor ya..o yüzden ref linki sandı heralde arkadaşımız..ondan seni uyarmak istemiştir..anladım gönül ama kampanya başlamamış nasıl referans linki olur anlamış değilim çok yakında cümle içinde başlamamış kampanyaya referans linki bir yaşıma daha girdim doğrusu bozma moralini, incelemeden yazmıştır olur öyle şeyler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBence ceza almadan linkini düzelt.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne alaka şimdi destek falan istememiş bizimle konuyu paylaşmış belki kampanyadır yada olur diye.sen nerden çıkardın ceza alacağını ?
Bence ceza almadan linkini düzelt.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin