0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aa bana 2.de gldi abim adına erkk parfmü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaa bana 2.de gldi abim adına erkk parfmüçok sevindim üçüncüye inşallah imza:bi tane bile gelmeyen birisi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaa bana 2.de gldi abim adına erkk parfmüçok sevindim üçüncüye inşallah imza:bi tane bile gelmeyen birisi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay sinir oldum aras kargoyu arıyorum paket dağıtımda diyo ama bir türlü gelemedi dünden beri hiç sevmiyorum aras kargoyu insanı uyuz ediyor aras kargo heryerde aynı sanırım.bizim burdada paketlerim hep gec geliyor.arıyorum adres bulamadık bekliyo paket diyolar.gecikme mazereti yavaşlar işteee
ay sinir oldum aras kargoyu arıyorum paket dağıtımda diyo ama bir türlü gelemedi dünden beri hiç sevmiyorum aras kargoyu insanı uyuz ediyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaa bana 2.de gldi abim adına erkk parfmüçok sevindim üçüncüye inşallah imza:bi tane bile gelmeyen birisi gelmeyen biri olarak bi imzada benden o zaman