Gönderen Konu: Kaynana gelini alırrrrrr karşısına :  (Okunma sayısı 9261 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Kaynana gelini alırrrrrr karşısına :
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2010, 16:29:08 »
Sıra gelir damata o da hiçbişey demeden gelini kapı dışarı eder. (en azından ben öyle yaparım)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı izmirella35

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2010, 16:29:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence en iyisini  yapıyor :D
yaranılmaz kaynanalara :P

bak burda haklısınn canım ...
sonuç ta EL KZII DİOLAR  :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2010, 16:29:23 »
valla ağzınlada kus tut yıne yaranamazsın kaynanaya oglunu yedırmıyo gelınlere  ;D ;Dkendıne kuma almıs gıbı oluyo gelınle sureklı bır bahane bır huzursuzluk cıkartıyo kaynanasıyla aynı evde 11 yıldır oturan ben tecrubelerıme dayanarak soyluyorum kaynananın ıyısı olmuyo bosuna ugrasmayın anne kız gıbı olalım dıye olmuyo malesef o yuzden fazla samımı olmayacn en guzelı bu tavız vermıyecen yoksa karınca gıbı ezerler onlar adamı  ;D ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2010, 16:30:19 »
Sıra gelir damata o da hiçbişey demeden gelini kapı dışarı eder. (en azından ben öyle yaparım)

o zor ıste sco cum malesef cunku esıne alısıyosun ve kopamıyosun  ;D ;D ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2010, 16:31:06 »
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
iyi iletişim kurmaya çalışırsak herşey iyi olur,ama kendimizi illaki olumsuza şartlarsak olaylar olumsuz gelişir.
kimse mükemmel değildir.her insanın bir artısı birde eksisi vardır.mühim olan artı yönünü görebilmek.
ayrıca şunu unutmamak lazım kayınvalidelerle ne kadar iyi iletişim içinde olursak mutluluğumuz kat kat artar.
ölümlü dünya .........hayat hır gür geçmez.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #15 : 20 Mayıs 2010, 16:32:47 »
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
iyi iletişim kurmaya çalışırsak herşey iyi olur,ama kendimizi illaki olumsuza şartlarsak olaylar olumsuz gelişir.
kimse mükemmel değildir.her insanın bir artısı birde eksisi vardır.mühim olan artı yönünü görebilmek.
ayrıca şunu unutmamak lazım kayınvalidelerle ne kadar iyi iletişim içinde olursak mutluluğumuz kat kat artar.
ölümlü dünya .........hayat hır gür geçmez.

keşke dedıgın gıbı olsa canım sen alttan aldıkca yıne sen suclu oluyosun evlılıkte onemlı olan arada bır sevıye bırakmak o zaman ne saygısızlık nede kalp kırma olur emın ol ama ben hep ıyı anlasayım oda benım bır annem dersen yandın

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #16 : 20 Mayıs 2010, 16:33:40 »
ben evleneli 10yıl bitecek 10yıl içinde 1 defa bile kavga etmedik kaynanamla anne kıs tabiri bana uyuyor annemle paylaşamadıklarımı kayınvalidemle rahat paylaştım ki evlendigimde eşim askere gittiginden bareber oturduk 3 yıl kadar kayınvaliminde kayınvalidesi vardı  :D ama ikisini de çok sevirim biri rahmetli oldu ama  :(

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 20 Mayıs 2010, 16:37:49 »
sorunlar olmaz mı mutlaka olur hepimiz nefis taşıyoruz ama.önemli olan kin gütmemek ve yeniden anne diyebilmek .......bilmiyorum belki bizim bir kanadımız kırık(oğlumun hastalığı) belkide ondan güçlü olmaya çalışıyoruz.ama hayatta o kadar çok sıkıntı yapılacak şey varki...insan birbiriyle çekişmeye yoruluyor.

demari

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 20 Mayıs 2010, 18:16:53 »
 :) ben kayinvalidemi cok severim, Patoşum o benim. Hayatta bana bulaşık bile yıkatmaz.  Zorla mutfaktan onu kovup yıkıyordum.  :D Akşam yatmadan önce hep sorar sabah kahvaltıya canın ne çekiyor kızım. şimdi biz başka şehirdeyiz. yine erişte pekmez baklava sarma hepsini kendisi yapıp gönderiyor. meleğim benim yaaaaa. Allah uzun omurler versin Tontişim

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #19 : 20 Mayıs 2010, 18:22:18 »
kaynana kelimesi benim gözüme cok korkunc gelio yaa :) :)

ama iyi tecrübelerini okuyunca biraz sevndm :D