0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya arkadaşlar benim eşimin 25 mayıs doğum günü şöyle güzel bir mektup yazdım ona hediyesiyle vericem ama birde güzel şiir eklemek istiyorum. ama onu ben kendim yazamam. şöyle duruma uygun güzel bi şiir ekleyecek biri varmı benim için valla çok büyük bi iyilik olur bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar benim eşimin 25 mayıs doğum günü şöyle güzel bir mektup yazdım ona hediyesiyle vericem ama birde güzel şiir eklemek istiyorum. ama onu ben kendim yazamam. şöyle duruma uygun güzel bi şiir ekleyecek biri varmı benim için valla çok büyük bi iyilik olur bana bence yazarsn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar benim eşimin 25 mayıs doğum günü şöyle güzel bir mektup yazdım ona hediyesiyle vericem ama birde güzel şiir eklemek istiyorum. ama onu ben kendim yazamam. şöyle duruma uygun güzel bi şiir ekleyecek biri varmı benim için valla çok büyük bi iyilik olur bana bence yazarsn aslında daha önce yazdım ama o çıkarkendi şimdi ilham gelmiyo gelsede eski yazdığım şeylerin aynısı geliyo aklıma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar benim eşimin 25 mayıs doğum günü şöyle güzel bir mektup yazdım ona hediyesiyle vericem ama birde güzel şiir eklemek istiyorum. ama onu ben kendim yazamam. şöyle duruma uygun güzel bi şiir ekleyecek biri varmı benim için valla çok büyük bi iyilik olur bana bence yazarsn aslında daha önce yazdım ama o çıkarkendi şimdi ilham gelmiyo gelsede eski yazdığım şeylerin aynısı geliyo aklıma kırp biç sevgiliyi eşe dönüştür yap bişiler
aşık olmak çok güzel bir duygu.aşkınla evlenmekte daha çok güzel bir duygu bence....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaşık olmak çok güzel bir duygu.aşkınla evlenmekte daha çok güzel bir duygu bence.... kesinlikle öyle. insanın aşık olduğu biriyle evlenmesi kadar büyük bi ödül yoktur heralde. ama yok olabilir, vardır oda 2. aşkının dünyaya gelmesi olur sanırım bunu henüz yaşamadım ama müthiş bişey olduğu kesin...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaşık olmak çok güzel bir duygu.aşkınla evlenmekte daha çok güzel bir duygu bence.... kesinlikle öyle. insanın aşık olduğu biriyle evlenmesi kadar büyük bi ödül yoktur heralde. ama yok olabilir, vardır oda 2. aşkının dünyaya gelmesi olur sanırım bunu henüz yaşamadım ama müthiş bişey olduğu kesin...cok imrendim size
ayy canım naptın sen ağlatcan nerdeyse duygulandım teşekkür edermm inşallah diyorum kısmetse diyorum senin de 2.aşkını zamanı geldiğinde yaşamını diliyorum tatlımm