yok max puan koymuşlar 1700 galiba
1700'ü geçtiğin zaman ne oluyor? mehmet fatih yıldızlı denen arkadaş nasıl yapıyor merak ettim. fikrin var mı?
inanmayacaksın ama ben artık uğraşmıyorum bahardan mı yazdan mı nedir bioenerjim düşük depresyona girmek üzereyim çakralarıma müdahale etmek lazım ya da reiki ile ilgilenen arkadaşlar varsa bana enerji yollarlarsa sevinirim 
Letocan''a sataş biraz iyi gelir sana.
En azından oyundaki açığı kapatmışlar.
evet matematiksel bi hesap ile o puanı kazanmak için 11 veya 20 saat civarı oynamak gerekiyor.
ızdırap içinde geçen bir hafta
Son iki gündür sisteme üye olabilen var mı?
yaw niye birbirinize giriyorsunuzki. benim önceki yazdıklarıma bakın. Oyunlarda mantık aramayın. o puanlarda yapılacak puanlar. canı isteyen 24 saat oynar. kime ne. herkesin canı ne isterse onu yapar. ama tek bişey diyorum. beni bilen bilir. vaktim olsa zaten 1 haftanın 1. si ben olurdum. Dua edin vaktim yok
Şu anda sorun var sanırım sistemde, oynayabilen var mı?
bende bu hafta oynamaya umutluydum ama oyun bugün kapanmadan önce puanları gördüm ve vazgeçtim, ilk haftanınbirincisinin kazandığı puanı 5-6 saatte kazanmışlar.
şuan o tablo yok tabi
bende bu hafta oynamaya umutluydum ama oyun bugün kapanmadan önce puanları gördüm ve vazgeçtim, ilk haftanınbirincisinin kazandığı puanı 5-6 saatte kazanmışlar.
şuan o tablo yok tabi 
Üye girişi yapabiliyor musun sen şu anda?
şuan o tablo yok tabi 
Üye girişi yapabiliyor musun sen şu anda?
üyeliğim siteye hep girili haldeydi kayıt olduğumdan beri, evet giriş yapabiliyorum.