0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok max puan koymuşlar 1700 galiba1700'ü geçtiğin zaman ne oluyor? mehmet fatih yıldızlı denen arkadaş nasıl yapıyor merak ettim. fikrin var mı?inanmayacaksın ama ben artık uğraşmıyorum bahardan mı yazdan mı nedir bioenerjim düşük depresyona girmek üzereyim çakralarıma müdahale etmek lazım ya da reiki ile ilgilenen arkadaşlar varsa bana enerji yollarlarsa sevinirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok max puan koymuşlar 1700 galiba1700'ü geçtiğin zaman ne oluyor? mehmet fatih yıldızlı denen arkadaş nasıl yapıyor merak ettim. fikrin var mı?
yok max puan koymuşlar 1700 galiba
bende bu hafta oynamaya umutluydum ama oyun bugün kapanmadan önce puanları gördüm ve vazgeçtim, ilk haftanınbirincisinin kazandığı puanı 5-6 saatte kazanmışlar.şuan o tablo yok tabi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bu hafta oynamaya umutluydum ama oyun bugün kapanmadan önce puanları gördüm ve vazgeçtim, ilk haftanınbirincisinin kazandığı puanı 5-6 saatte kazanmışlar.şuan o tablo yok tabi Üye girişi yapabiliyor musun sen şu anda?