Gönderen Konu: halens beğeni topla ödülü kazan  (Okunma sayısı 10992 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: halens beğeni topla ödülü kazan
« Yanıtla #70 : 17 Mayıs 2010, 10:35:17 »
evet mukoocum seni gördüm :D çok katılımcıyız ben 2 beğeni alarak bir rekora koşuyorum  :D

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #71 : 17 Mayıs 2010, 11:47:49 »
bende eşimin adına katıldım. ben blokeliyim malum. oy verebilen varsa taner ege yorulmaz. oylarınızı esirgemezseniz sevinirim.

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #72 : 17 Mayıs 2010, 11:58:31 »
Ben de katıldım. :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 17 Mayıs 2010, 12:19:00 »
Arkadaşlar hiç kimseyi beğenemiyorum. Ben hiç katılmadım, sadece 2-3 oy isteyene oy verdim ama hayranlıktan da çıkarılmışım. Tekrar hayran oldum, beğen kısmı çıkmıyor. 1 hafta yoktum, biraz uzak kaldım, sanırım hallens engelledi beni de.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 17 Mayıs 2010, 12:20:27 »
Arkadaşlar hiç kimseyi beğenemiyorum. Ben hiç katılmadım, sadece 2-3 oy isteyene oy verdim ama hayranlıktan da çıkarılmışım. Tekrar hayran oldum, beğen kısmı çıkmıyor. 1 hafta yoktum, biraz uzak kaldım, sanırım hallens engelledi beni de.
ben de o durumdayım
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı ayyayya

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #75 : 17 Mayıs 2010, 12:51:03 »
bende eşimin adına katıldım. ben blokeliyim malum. oy verebilen varsa taner ege yorulmaz. oylarınızı esirgemezseniz sevinirim.

beğendim arkadasım başarılar
üfle

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : 17 Mayıs 2010, 12:52:36 »
arkadaşlar ben banlandım mı bilmiyorum oraya hiç katımadım 1-2 kere destek verdim sadece..katılanlar bana öm atabilir destek için

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: halens beğeni topla ödülü kazan-yeni yarışma
« Yanıtla #77 : 20 Mayıs 2010, 11:42:01 »
halens.com.tr
1) Beğendiğin ürünün linkini kopyala.
2) Facebook'taki Halens sayfasında paylaş.
3) Arkadaşlarına haber ver, sayfadaki paylaştığın linki beğensinler,
4) Eğer seçtiğin ürün bizim belirlediğimiz günün ürünü ise bedavaya senin olsun.

Unutmayın oy vermek için Facebook'taki Halens sayfasını beğenmeniz gerekiyor.

Kurallar:

•   Yarışma süresince ödül kazanamayan katılımcılar, ödül kazanana kadar diledikleri kadar yarışmaya katılabilirler
•   Her katılımcı sadece bir defa ödül kazanma hakkına sahiptir. Daha önce kazandığı halde tekrar katılan katılımcıların paylaşımları dikkate alınmayacaktır.
•   Katılımcı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin üzerinden beğendiği ürünün linkini kopyalayarak Facebook'taki halens.com.tr sayfasında paylaşacaktır.
•   Katılımcılar yarışmanın belirtildiği tarihler arasında sadece bir adet paylaşımla yarışmaya katılabilirler. Aynı katılımcının birden çok ürün paylaşılması durumunda ilk paylaştığı link dikkate alıncak, diğer paylaşımları silinecektir.
•   Yarışmanın başlangıç ve bitiş tarihleri Facebook'taki halens.com.tr sayfasından bilidirilecektir. Belirtilen tarihler dışındaki paylaşımlar be alınan oylar yarışma dahilinde değerlendirilmeyecektir.
•   Belirtilen sürede halens.com.tr tarafından daha önce belirlenmiş olan ürün/ürünleri paylaşan paylaşım sahibi ile yarışma bitiminde iletişime geçilerek adres bilgileri alınacak ya da katılımcının kazandığı ürünü Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin üzerinden alması halinde ürün kendisine ücretsiz olarak gönderilecektir.
•   Halens.com.tr tarafından önceden belirlenmiş ürün adedinden fazla katılımcının bu ürünü paylaşması halinde o ürün en çok beğeni toplayan paylaşımlara verilecektir. Aynı sayıda beğeni toplayan ve kazanan paylaşımlarda daha önce eklemiş olan paylaşımcı ürünü kazanır.
•   18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamazlar. Kazanan kişinin 18 yaşından küçük olması halinde takip eden en yüksek beğeni toplayan diğer yarışmacı ile iletişime geçilecektir.
•   Kazanan katılımcının adı ve soyadı facebook üzerinde bildirdiği ad ve soyad ile aynı olmak zorundadır. Verilen bilgilerin doğrulanması için ad, soyad, doğum tarihi ve T.C. kimlik numarası talep edilecektir. Eğer doğrulama işlemi başarısız olursa sonraki hak eden katılımcı ile doğrulama işlemi yapılacaktır. Bu işlem gerçek bilgilere sahip kazanan katılımcıya ulaşılana kadar devam edecektir.
•   Kazanılan ürün, ürün bedeli ve kargo ücreti talep edilmeksizin kazanan kullanıcının bildirdiği adrese gönderilecektir.
•   Kazanılan ürünün yarışma esnasında stoklarının tükenmesi halinde, kazanan katılımcıya fiyat farkına bakılmaksızın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin üzerinden kendisinin belirleyeceği stokta olan diğer bir ürün gönderilecektir.
•   Yarışma süresi ve kuralları Halens tarafından değiştirilebilir