Gönderen Konu: tekin acar  (Okunma sayısı 7690 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: tekin acar
« Yanıtla #30 : 19 Mayıs 2010, 03:58:48 »
Sibel ben zaten q falan kullanmam hiçbir zaman. Önceki yazdıklarıma bakarsan Türkçeyi ne kadar düzgün kullanmaya çalıştığımı görürsün ;D Bu arada güzel düşüncelerin için teşekkürler. Tekin Acar'a girmek istersen aşağıdaki linkten girebilirsin ;D Tekrar iyi geceler

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #31 : 19 Mayıs 2010, 04:04:54 »
gördüğüm kadarıyla bu forumun şahsına münhasır iki güzide şahsınız.. sen ve sco (hep böyle yazıyorum umarım kızmıyorsundur scorpion). sizler, bilginizle, ağırlığınızla ve seviyenizi düşürmemenizle bu forumun güzel insanlarındansınız.buna güzel türkçemizi de eklersek mutlu olurum ben diye sataştım. umarım kırmamışımdır.yoksa kanka=qanka her şekilde anlaşılıyor  ;)

bu güzide övgüleri gecenin geç sabahın çok yakın olduğu saatlerde sizin gibi değerli bir hanımefendiden duymak ikimizi de çok mutlu kılmıştır..Sco ‘da bende genellikle böyle bir kalıbı kullanmıyoruz..Sadece aramızdaki samimiyetten ötürü tamamen espriye dayalı bir hadiseden ötürü bu kelimeyi paylaşıyoruz..Diğer yandan sevdiğim bir insanı tanımak adına da bu fedakarlığı yaptım..Haber alamıyordum ki sonunda iyi olduğunu öğrenebildim..Çok şükür..Bu foruma varlığınla her daim renk kattın..olumlu enerjinle seni imrenecek hale geldim..sözlerin ve duruşun çok gerçekçi..bu yüzden sana kırılamayız ..:)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 19 Mayıs 2010, 10:27:06 »
elleri kırılsın ne güzel parfümler veriyordu  >:(
düzelir inşallah kısa sürede

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #33 : 19 Mayıs 2010, 10:37:10 »
tekin acar mort olmuş :P  ;D  ;D  ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #34 : 19 Mayıs 2010, 13:24:16 »
Sen önce yazı yazmayı öğren Apaçi kardeş ;D Sitenin anasayfasını yönlendirmekle olmaz bu işler Lamerr ;D
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2010, 13:29:10 Gönderen: Scorpion »
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #35 : 19 Mayıs 2010, 13:27:28 »
Sen önce yazı yazmayı öğren Apaçi kardeş ;D Siteye anasayfası yönlendirmekle olmaz bu işler Lamerr ;D
:D

Çevrimdışı ertunga

• Usta Kampanyacı
  • Gözü dönmüş.
« Yanıtla #36 : 19 Mayıs 2010, 13:53:10 »
O email adresi ile isterse microsoftun sitesine index atsın,isterse nasanın sitesine..
Eşşek eşşektir yani.