Gönderen Konu: en lezzetli eller en lezzetli kekler  (Okunma sayısı 2362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MERALES

• Deneyimli Kampanyacı
en lezzetli eller en lezzetli kekler
« : 16 Mayıs 2010, 11:27:18 »
EN LEZZETLİ ELLER, EN LEZZETLİ KEKLER  - Kampanyaya Dahil Noktalar En lezzetli keklerin yalnızca en marifetli ellerden çıkabileceğini çok iyi bilen Halk, size yeteneklerinizi göstermek için mükemmel bir fırsat sunuyor! “Benim de keklerim en az Halk kekler kadar lezzetli diyorsanız” , "En Lezzetli Eller, En Lezzetli Kekler" yarışmasına katılarak tariflerinizi bizimle paylaşın! En lezzetli keki yapan siz olun, yemek kitabınız basılsın, kek tarifleriniz Halk paketleri üzerinde milyonlara ulaşsın! Marifetlerinize güveniyor "En harika keki ben yaparım!" diyorsanız durmayın, hemen bir Halk baton kek veya Halk Tatbeni baton kek alıp tadına bakın. "Çok lezzetli; ama ben de en az bu kadar lezzetli kek yapabilirim" diyorsanız Halk Baton Kek veya Halk Tatbeni Baton Kek ambalajlarındaki şifre ile 30 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde kek tariflerinizi bizimle paylaşın, en çok oy alan kek tarifinden biri sizinki olsun, ünlü bir aşçı olma yolunda ilk adımı atın! Hem yemek kitabınız basılsın, hem tarifleriniz Halk ambalajlarını süslesin, birbirinden güzel Halk ürünleri sizin tariflerinizle daha da lezzetli hale gelsin!
30 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Halk Mutfağı sitesine gönderilen tarifler arasından en çok oyu alan 10 üyemiz, yarışma sonunda sitede duyurulacaktır. Bu marifetli aşçılar, el lezzetlerinin tescillendiğini siteden duyar duymaz tarif defterim bölümüne girerek istedikleri konseptte kitaplarını oluşturacak ve sitedeki istedikleri 40 tarifi kitaplarına ekleyerek bize göndereceklerdir. Ayrıca en çok oylanan 10 tarif kitaba otomatik olarak eklenecektir. Hazırladıkları kitap kendilerine basılarak hediye edilecektir. Ayrıca kazanan 10 kişiye ait birer tarif, Halk ambalajlarında kendi isimleri ile kullanılacaktır. Bu kişilere gönderilecek Halk ürünleri de ellerinin lezzetine lezzet katacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
Ynt: en lezzetli eller en lezzetli kekler
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2010, 21:22:58 »
yarışmayı kazanmışım .. arkadaşlardan oy istediğim için siteden uzaklaştırma almıştım bilmeden tabii   en azından değmiş . diğer kazananlarada tebrikler .bana yardımcı olan arkadaşlarımada tekrar  teşekkürler.