merhaba bende oriflame üyesiyim.numuneleri ücretli ve üyelerine gönderiyorlar.üye olan kişi eğer müşteri edinmek isterse kendi numune gönderebilir.ben bir ara öyle yapmıştım.üye olmak isteyen vaya müşteri olmak isteyen ama önce ürünlerinden kullanmak isteyen kişilere kendim numune göndermiştim.50 milyon dediğiniz şu olabilir.numune setleri var oriflamenin içinde 25 adet ruj ve parfüm numuneleri var onun fiyatı olabilir o.üyelik ücretide şu sıralar 5 ytl.hediye kampanyalarıda gene üylerine özel.üye isterse müşterileriyle paylaşıyor...sevgilerimle:)))
Oriflame'e kardeşim üye olmuş geçen ay,şimdilik iyi gidiyor karlı.Ama ürünlerini kullanmadım nasıldır bilemem, gerçi geçen ay alanlar bu ay da sipariş vermiş sorun olsa istemezlerdi herhalde

Bir de o numune paketi bu ay 10 ytl, kardeşim puanları biriktirsin de ben isteyeceğim onu
Oriflame'e kardeşim üye olmuş geçen ay,şimdilik iyi gidiyor karlı.Ama ürünlerini kullanmadım nasıldır bilemem, gerçi geçen ay alanlar bu ay da sipariş vermiş sorun olsa istemezlerdi herhalde
Bir de o numune paketi bu ay 10 ytl, kardeşim puanları biriktirsin de ben isteyeceğim onu 
bende uzun zamandır yapıyorum bir şikayet almadım bir ara ilgilenemiyordumhamilelikten dolayı sadece yeniden başladım.ayrıca kendimde kullanıyorum.menunum.kremlerden alırken ciltp tipini iyi bilmek ve gerekli ürünü özenli seçmek gerekiyor sadece o kadar bir sorun olmaması için.teşekkürler.))