Gönderen Konu: B.C. Rich Bich SE Elektro Gitar + Gigbag + Askı  (Okunma sayısı 1830 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vazir

• Deneyimli Kampanyacı
B.C. Rich Bich SE Elektro Gitar + Gigbag + Askı
« : 13 Mayıs 2010, 17:59:11 »
BC RICH BICH SPECIAL EDITION Serisi Gitar

Öncelikle gitarı satmamın nedeni kredi kartı borçlarım ve dolayısıyla acil paraya ihtiyaç duymamdır. Yoksa satacağımı hiç düşünmezdim.
Gitarı 2 sene önce, Ankara'daki Zuhal Müzik'ten 675 liraya almıştım. Gitar çok temizdir, sürekli evde kullanılmıştır. Gerek işlevsel gerekse kozmetik hiçbir problemi yoktur. Yüksekliği rahatça ayarlanabilen bir köprüye ve çok rahat bir klavyeye sahiptir. Sert müzik yapanların tercih edebileceği türde tonlara sahip bir sahne gitarıdır.

Gitarın kendi orjinal resimlerini dijital fotoğraf makinem olmadigi için webcam ile çekmeye çalıştım. Resimlerde hiçbir oynama yapmadım, sadece seri numarasının göründüğü resmi biraz koyulaştırdım. Çünkü görünmüyordu.  Gitarın temizliğinden emin olabilirsiniz. Alacak olan arkadaşa istediği kargo şirketi ile karşıdan ödemeli şekilde tüm Türkiye'ye gönderebilirim.

Yalnızca, gitarın resimlerine baktığınızda o yuvarlak içine aldığım boynuz kısmında, hafif tahta soyulmasi olmuştur. Kesinlikle hor kullanımdan dolayı olmamıştır. Eski Warlock gitarımda da olmuştu. Neredeyse tüm BC Rich'lerde mevcut olan bu tahta soyulmasi, gitarın sap kısmının boynuz ve sivri olmasından dolayı biyerlere takılmasından dolayı oluşmuştur.

BC Rich gitarı olan arkadaşlar iyi bilir ki, orjinal kılıf bulmak oldukça zordur. İlk Warlock aldığımda çok aramıştım hiçbir yerde bulamamıştım.
Yanında sonradan 50 liraya satın aldığım orjinal BC Rich Gigbag de hediyemdir. Ayrıca Planet Waves askı ve bir adet jak da hediyemdir.

Gitarın Teknik Özellikleri

Klavye: Gül
Gövde: Ihlamur
Sap: Akçaağaç
Kulakçıklar ve eşikler: Krom
Köprü: Ayarlanabilir sabit köprü
Ren: Siyah
Mevcut KOntroller: Gain, Tone, Volume
Perde sayısı: 24
Pickups: 2 x BDSM (BC Rich) Kapalı Humbuckers
Uzunluk: 25.5 inc

KILIF ÖZELLİKLERİ

30mm Padded Electric Guitar Gig Bag. Made by B.C. Rich.

-Siyah renkli,
-Omuz askısı ve taşıma sapı mevcuttur.
-Fermuarlı bir göz mevcuttur.
-Bc Rich Beast ve V gövdeli modeller haricinde tüm elektro gitarlar için uygundur.

Fiyatı 450 liradır. Alan arkadaş pişman olmayacaktır. Ciddi alıcılar için pazarlık payı biraz da olsa mevcuttur. Samsundayım. Samsun'da bulunan arkadaşlara almadan önce içinin rahat etmesi açısından deneme fırsatı da sunabilirim.
Güvenemeyen arkadaşlar için güvenli e-ticaret ile de satabilirim. Acil paraya sıkıştığım için biran önce satmam gerekiyor.
Ürünü gittigidiyora da koydum linki:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

pm yoluyla ya da msn ile ulasabilirsiniz.
msn: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ÖzeR..