Village Türkiye'nin sosyal paylaşım ortamı iCafe'de bir değil, iki değil, tam 3 pırlanta hediye ettik.
iCafe'de en aktif olan "3 Kadın iVillage Dostu" kullanıcımız MyDiamond'dan pırlanta yüzük, küpe veya kolyeden birini kazandı.
9 Mayıs'a saat 17:00'ye kadar "en çok video, fotoğraf yükleyen ve iVillage Türkiye haberlerine diğer kullancıların yararlanabileceği yorumlar bırakan" en aktif kadın iVillage Dostları belli oldu!
1- toprak351983 adlı kullanıcımız 16,162 fotoğraf, 345 video, 646 yorum ile birinci oldu ve; pırlanta yüzük kazandı.
2- uqqala adlı kullanıcımız 12,875 fotoğraf, 65 video, 116 yorum ile ikinci oldu ve; pırlanta kolye kazandı.
(BU BEN OLUYORUM
)
3- rabrum adlı kullanıcımız 7,831 fotoğraf, 23 video, 18 yorum ile üçüncü oldu ve; pırlanta küpe kazandı.
Kendilerine mail ile bilgi verilecektir.
Nasıl en aktif iVillage dostu olabilirsiniz?
Üye girişi yaptıktan sonra profil sayfamızdan video ve fotoğraf yükleyebilir, durum güncellemesi yapabilir ve iVillage Türkiye'deki haberlerimize yorum bırakabilir, beğendiğiniz haberlerimizi favori listenize ekleyebilirsiniz.
iCafe'deki kullanıcılarımızı her ay yeni sürprizler bekleyecek. iCafe'yi ziyaret etmeyi unutmayın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBundan kazanamsaydım içime otururduu

Diğer arkadaslarıda cok cok kutluyorum. güzel ve sakin bi yarışmaydı
canım benim tebrikler,güle güle kullan çok sevindim adına
tebrikler iyi günlerde kullanın...
teşekkür ederimmm.
Dilek ablacık

favoriyi biliyosun. ne oldugunu

Allah büyük
tebrikler pelincim güle güle kullan
Tebrik ederim arkadaşlar.. iyi günlerde kullanın
tebriklerr olsun güzelimm:)