Keşke email yoluyla katılım da olsaydı.
ben dün gittim İpekyola yeni sezondan bir ürün almak şartmış mesaj yazabilmek için. Oda mesajı yazıyormusuz merkeze gönderiliyormus. Tüm türkiyedeki mağazalardan kartlar gelecek oturup hepsini okuyacaklar 3 kişi seçeceklermiş bana çok inandırıcı gelmedi. Jüri neye göre beğenecekki. Zaten en ucuz penye bluz bile 99 TL idi almadım bende..
ben dün gittim İpekyola yeni sezondan bir ürün almak şartmış mesaj yazabilmek için. Oda mesajı yazıyormusuz merkeze gönderiliyormus. Tüm türkiyedeki mağazalardan kartlar gelecek oturup hepsini okuyacaklar 3 kişi seçeceklermiş bana çok inandırıcı gelmedi. Jüri neye göre beğenecekki. Zaten en ucuz penye bluz bile 99 TL idi almadım bende..
Ben mesajımı yazdım ürün alma şartı yoktu yanlış bilgilendirmişler sizi
mesajımızı iletişimemi yolluyoruz artkadaşlar.
ben viaporttaki magazasına gittim. kesinlikle ürün almanız dediler. Süreklide ordan alışveriş yaparım. Bütün satış danışmanlarınıda tanıyorum. Bir bluz beğendim kasaya gittim yok bu olmaz yeni sezon almanız gerek dediler. Yani bütün zorlukları çıkardılar note yazmamam için. Bende sinirlendim bıraktım bir dahada ordan alışveriş yapmam..
mesajımızı iletişimemi yolluyoruz artkadaşlar.
mağazalardaki formlar dolduruluyordu dün sondu kampanya katılımı için