0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynı pc den çoklu katılım geçerli mi ? Bir arkadaş farklı tarayıcılarla aynı pc den katıldığını söylemişti de ewet ben önce chrome dan katıldım kendi adıma, sonra firefox tan eşim adına katıldım...teşekkürler cevabınız için . 2. katılımı da gerçekleştiriyorum. Hayırlısı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynı pc den çoklu katılım geçerli mi ? Bir arkadaş farklı tarayıcılarla aynı pc den katıldığını söylemişti de ewet ben önce chrome dan katıldım kendi adıma, sonra firefox tan eşim adına katıldım...
Aynı pc den çoklu katılım geçerli mi ? Bir arkadaş farklı tarayıcılarla aynı pc den katıldığını söylemişti de
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynı pc den çoklu katılım geçerli mi ? Bir arkadaş farklı tarayıcılarla aynı pc den katıldığını söylemişti de ewet ben önce chrome dan katıldım kendi adıma, sonra firefox tan eşim adına katıldım...teşekkürler cevabınız için . 2. katılımı da gerçekleştiriyorum. Hayırlısı hadi hayırlısı kazanırsın inşallah ben kazanamadım
daha acıklanmamıs dun bu saatlerde acıklanmamısmıydı