0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar nihayet bekledigim kargom geldi 2 saç boyası geldi bana altın parıltılı çikolata ve dore sarı ilk önce dore sarıya boyayıp saç rengimi açıcam ve 2 hafta sonrada altın parıltılı çikolataya boyuyacam çok heyecanlı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar nihayet bekledigim kargom geldi 2 saç boyası geldi bana altın parıltılı çikolata ve dore sarı ilk önce dore sarıya boyayıp saç rengimi açıcam ve 2 hafta sonrada altın parıltılı çikolataya boyuyacam çok heyecanlı güle güle kullan ::)ben de dore sarı istedim,ama tutar mı bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar nihayet bekledigim kargom geldi 2 saç boyası geldi bana altın parıltılı çikolata ve dore sarı ilk önce dore sarıya boyayıp saç rengimi açıcam ve 2 hafta sonrada altın parıltılı çikolataya boyuyacam çok heyecanlı güle güle kullan ::)ben de dore sarı istedim,ama tutar mı bakalım cnm dore sarı saç rengini 2-4 tona kadar açıyormuş oyüzden ben ilk dore sarıyı boyuyacam sonra altın parıltılı çikolatayı boya iyi tutsun diye
sibelert çok teşekkürler. arkadaşlar numarayı arayın.çok ilgililer.ben iş telefonundan kazanmıştım.aradım anlattım.cep numaramıda verdim.yarım saat olmadı cepten aradılar.santrale düştüğü için numara ulaşamamışlar bana.adresimi aldılar.3 gün içinde gelir dediler.dore sarı istedim.bakalım,dört gözle bekliyorum