Gönderen Konu: Tiffany / Anneler Günü  (Okunma sayısı 4581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Tiffany / Anneler Günü
« Yanıtla #20 : 07 Mayıs 2010, 19:54:34 »
oylamalı yapmasalr yarısmaları keske de belli başlı kişiler yerine herkes kazanabilse

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #21 : 07 Mayıs 2010, 19:55:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
oylamalı yapmasalr yarısmaları keske de belli başlı kişiler yerine herkes kazanabilse

bende dıorumkı o bellı baslıları artık durduralım sıkayt falan edelım topluca ne bılıyım bıseyler yapalım ısde
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 07 Mayıs 2010, 19:56:27 »
ama hile yapmayınca sırf cok cevreleri var herkes onlara oy verio die kimseyi silmezler ki bence

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #23 : 07 Mayıs 2010, 19:58:34 »
ama hile yapmayınca sırf cok cevreleri var herkes onlara oy verio die kimseyi silmezler ki bence

cok cevresı olanlara bısey demıyorum o normal hıleye gırmıyo bence. ama bır suru fake hesap acıp kendılerıne oy verenlere benım sözum
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 07 Mayıs 2010, 20:35:00 »
bana bu sayfadan özel mesaj atanlar ve face adresimden rica eden bütün arkadaşları desteklemeye çalışıyorum bende hiç oy verilen yarışmalara katılmadım çünkü oy istemeye kalksam eminim bende oy toplayamam artık bu forumda da namlanmış arkadaşlar var büyük ödüller hep onlara gidiyor şikayet etmekte hiç sonuç vermiyor bence şimdiye kadar katıldığımız hangi yarışmaya şikayet edipte adaletli sonucu gördük hiç birinde.yine belli kişiler kazanıyor hatta 2'şer 3'er o nedenle ben kur çekilerek kazanılan yarışmaların  daha adil olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 07 Mayıs 2010, 20:36:57 »
bana bu sayfadan özel mesaj atanlar ve face adresimden rica eden bütün arkadaşları desteklemeye çalışıyorum bende hiç oy verilen yarışmalara katılmadım çünkü oy istemeye kalksam eminim bende oy toplayamam artık bu forumda da namlanmış arkadaşlar var büyük ödüller hep onlara gidiyor şikayet etmekte hiç sonuç vermiyor bence şimdiye kadar katıldığımız hangi yarışmaya şikayet edipte adaletli sonucu gördük hiç birinde.yine belli kişiler kazanıyor hatta 2'şer 3'er o nedenle ben kur çekilerek kazanılan yarışmaların  daha adil olduğunu düşünüyorum.

aşırı derecede şiddetle katılıyorum :) kura cekiliş 50. 100. olsun daha ii

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 07 Mayıs 2010, 20:38:15 »
kuralar daha adil en azından seçilemesemde adil bir yarışmada yarışmak daha güzel...

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #27 : 07 Mayıs 2010, 20:39:11 »
destek isteyen bana gelsin valla hergün onlarca kişiye yardım ediyorum ama günde 10 kez ve fazlası da aynı yarışmaya üyelik aldırmayın yeter  :D ;D :D

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 07 Mayıs 2010, 21:25:22 »
bi kerede hile hile demeyin ya tiffany büyük bi marka hilecilere yedirmez bence

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #29 : 07 Mayıs 2010, 21:32:09 »
genel konusuyoruz didem oylamalı yarısmalar için ;)