Geçmiş olsun Adavapuru. Daha destekliycektik seni yaa olcak iş'mi şimdi bu :S
Yazının sahibinin silme gibi bir lüksü varmı ki?O yazılar duvara inci akü tarafından giriliyor.
saolun arkadaşlar haklısın ufuk yazımı silme gibi bir yetkim yoktu ki olsa bile o kadar emek verdikten sonra neden sileyim bile biliyor nasıl günlerdir ugraşıyorum
Neler olmuş yine böyle

çok üzüldüm adavapuru canım ya...

niye silindi ki notun ...
inci akü silmiş olsa açıklama yapması lazımdı, gerçi silmemiş olsa bile yinede bir açıklama borcu varoğrsuböyle umursamazca davranmaları tuhaf geldi bana doğusu...

ne kadar uğraşmıştın hepimiz şahitiz buna..
çok geçmiş olsun canım.. ama burda bırakma bunu bana kalırsa
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinhala bir yanıt yazılmıyor hakkımı nerde arayacagımı söyleyin arkadaşlar yoksa önüme gelen siteye kopyalıcam yaptıklarını çok sinirliyim hala
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Üzüldüm ama söyleyecek birşey bulamıyorum. O kadar emek boşa gitti.
İnci Taksi Akü En ilginç taksi hikayesi, sizlerin oylarıyla belli oldu. "berro" takma isimli takipçimizin, göndermiş olduğu hikaye en çok beğeniyi (toplam 551 beğeni) alarak birinci oldu. Kendisi, elde ettiği birinciliği ile birlikte Navitech Navigasyon Cihazı'nın da sahibi olmuş oldu. Kendisini tebrik eder, ödülünü iyi günlerde kullanmasını dileriz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Şimdi sonuc ne oldu ?
basbaya adavapurunun hakkını yediler arkadaşım..berro denilen birine vermişler belki de kendi adamlarıdır..firmalara da artık qüven kalmadı maaselef üzgünüm
canım, bizzat ben sahidim verdiğin emege... cok yazık oldu, çok uzuldum. ama inş. mantıklı bir acıklama yapıp, bu haksızlıgı telafi ederler...