0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben katılmayı istiorm zaten, elimden geleni yaparım çarşıya gidin bir tane bordo bere alın gerisini biz hallederizzz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin seni buraya yönendiriyorum memoli444
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben katılmayı istiorm zaten, elimden geleni yaparım çarşıya gidin bir tane bordo bere alın gerisini biz hallederizzz
ben katılmayı istiorm zaten, elimden geleni yaparım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben katılmayı istiorm zaten, elimden geleni yaparım çarşıya gidin bir tane bordo bere alın gerisini biz hallederizzz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin seni buraya yönendiriyorum memoli444 beni niye yönlendirmiyon yaa, yoksa beni beğenmedin mi
ama beni yönlendirmemişin oraya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama beni yönlendirmemişin oraya tamam pardon senide yönlendiriyorum ne bileyim memoli dedi ya ilk ondan demiştim