0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En son ne zaman diş doktoruna gittiniz? Ne içinA) Ahbap oldugunuz ve ara sıra ziyarete gittiğiniz içinB) Bi Arkadaşa Bakıp Çıkmak için C) Özelinin Adresini İstemek içinD) Bu diş beni Ne Kadar Götütür Diye Para Vermeden Muayene Olmaya Çalışmak İçin
işte ondan dolayı gitmiyorum :)2 diş çekilcek yaw daha hiç çekim yapılmadı ki acısını bilmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinişte ondan dolayı gitmiyorum :)2 diş çekilcek yaw daha hiç çekim yapılmadı ki acısını bilmiyorum yerine implant yaptır:)) çene kemiğine çiviliyorlar:) ben düşüncesi ürküttüğünden yaptıramasamda tavsiye ederim benimde var iki tane yirmiyaşdişi çekilecek üşeniyorum gitmeye senelerdir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen Geçen Hafta İlk dolgumu Yapptırdım. Dişi Matkapla Delerkenki Yanık Kokusu İğrenç ama Hiç acı cekmedım elı cok hafıftı doktorun yada etkısı cok ıyıdı morfının Bende dolgu yaptırcaktım ama bu yazdıgını görünce bikaç kere daha düşünmem gerekecek sanırım
Ben Geçen Hafta İlk dolgumu Yapptırdım. Dişi Matkapla Delerkenki Yanık Kokusu İğrenç ama Hiç acı cekmedım elı cok hafıftı doktorun yada etkısı cok ıyıdı morfının