Gönderen Konu: Tefal Annemin Lezzetleri Destek Bölümü  (Okunma sayısı 22246 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tefal Annemin Lezzetleri Destek Bölümü
« Yanıtla #80 : 05 Mayıs 2010, 21:49:32 »
10 mayısmı nerde yazıyor of 5 çileli gün daha ne zormuş oylamalı yarışmalar ömrümden ömür gitti bi destek olun arkadaslar lütfeennn hem orda arkadaslarla tanışmayı çok istiyorum...

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #81 : 05 Mayıs 2010, 22:00:37 »
ben cok gerı kalmısım ya uzuldum bugun ılgılenemedım kımse oy vermemıs bana  :'( :'( :'(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 06 Mayıs 2010, 12:45:07 »
Yarışma bitişinin 10 Mayıs olduğu nerde yazıyor acaba arıyorum arıyorum  bulamıyorum..Bu arada arkadaslar desteklerinizi bekliyoruz son günler emeklerimz boşa gitmesin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 06 Mayıs 2010, 13:29:56 »
KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

Internet üzerinden yapılan başvurulardaki tüm yemek tarifleri Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin�a oylamaya tabii tutulacaktır. 1 kişi aynı tarifi bir kez oylama şartıyla istediği kadar yemek tarifini oylama hakkına sahiptir. Oylama yapacak kişilerin, siteye ücretsiz üye olmaları gerekmektedir. Oylama 10 Mayıs 2010 tarihinde sona erecektir.

Gönderilen tarifler içerisinde yer alan metinlerin veya fotoğrafların toplum tarafından kabul edilen genel ahlak kurallarına uygun olmaması durumunda bu metinler veya fotoğraflar moderatör tarafından elenecektir.

Kampanyaya herkes istediği kadar yemek tarifi ile katılabilecektir.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar, kazanmış olsalar dahi hediyeleri teslim edilmez.

Kampanyaya yemek tarifi gönderenler gönderilen içeriğin kendisine ait olduğunu kabul etmiş sayılır. Tarif gönderen kişi herhangi bir nedenden dolayı tarifinin sayfadan çıkarılmasını istiyorsa bunu Tefal Müşteri Hizmetleri�i (444 40 50) arayarak yapabilir.

Herhangi bir yasal yükümlülüğü doğuran durumlarda tarif yükleyen/gönderen kişi ve üye bilgilerinde adı yazılı olan kişiler sorumlu tutulacaktır.

KDV ve ÖTV hariç tüm yasal yükümlülükler talihli sorumluluğundadır.

Her ne sebeple olursa olsun 10 Mayıs 2010 tarihinden sonra ulaşan tarifler veya oylar, belirtilen tarih ve saatten önce gönderilmiş olsalar dahi yarışmaya katılamayacaktır.

Katılımcı, gönderdiği yemek tariflerinin ve tariflerine ekledikleri yemek resimlerinin tüm Tefal mağazalarında ve Tefal web sitesinde bila bedel gösterilmesini, Tefal'in bu içeriklerin 3. kişilerce kopyalanmasını, işlenmesini, değiştirilmesini vs. işlemlerde bulunmasını engelleyemeyeceğini kabul etmiştir. Katılımcı, kampanyaya katıldıktan sonra vazgeçemez. Hangi ad altında olursa olsun telif, lisans, çoğaltma, yayma, gösterim vs. herhangi bir fikri veya sınai hak veya alacak talebinde bulunamaz.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 06 Mayıs 2010, 13:31:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Bu linkten gir, şartlar ve koşulları var alt tarafta. Tıklayınca açılıyor sayfa.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 06 Mayıs 2010, 13:34:33 »
Teşekkürler keşke bu kadar uzun olmasaydı süre bitap düştüm oy istemekten :)Daha 4 gün daha bu çile çekilirmi of ki ne of

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 06 Mayıs 2010, 13:36:11 »
herkes tekrar tıkladım sadece bir kişiye vermemişim onada verdim.
...

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 06 Mayıs 2010, 13:37:25 »
birde merak ettiğim en yeniler bölümüne bakarsanız benim günlerdir alabildiğim oyu insanlar 1 günde aldılar nasıl oluyor anlayamıyorum...acaba Tefal fake üyelikler varsa tespit edip listeyi ona göre düzenleyecekmi...

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 06 Mayıs 2010, 13:47:12 »
Tuanna, ip kontrolü yapılacağını düşünüyoruz. Bu konuyu bir arkadaşımla da konuştum, tefal ip kontrolünü son anda yapıyormuş, yada bittikten sonra da yapabilirler. Daha önceki yarışmayı ben hatırlamıyorum ama bu şekilde yapmışlar.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #89 : 06 Mayıs 2010, 13:48:04 »
bencede yapsınlar yapmalılar :)