0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben persilden numune istedikten sonra telefonla geri dönüş yaptılar.çok yoğun talep olduğunu,herkese göndermeye kalksak fabrika yetmez dedi... son kalan numuneyi göndereceklerini söylediler.ve benden forum sitelerinde numune istedim geldi diye yazmamamı rica ettiler...Eee niye yazdın o zaman ? bilgilendirmek için arkadaşlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben persilden numune istedikten sonra telefonla geri dönüş yaptılar.çok yoğun talep olduğunu,herkese göndermeye kalksak fabrika yetmez dedi... son kalan numuneyi göndereceklerini söylediler.ve benden forum sitelerinde numune istedim geldi diye yazmamamı rica ettiler...Eee niye yazdın o zaman ?
arkadaşlar ben persilden numune istedikten sonra telefonla geri dönüş yaptılar.çok yoğun talep olduğunu,herkese göndermeye kalksak fabrika yetmez dedi... son kalan numuneyi göndereceklerini söylediler.ve benden forum sitelerinde numune istedim geldi diye yazmamamı rica ettiler...
numune urunlerınızden denemek ıstıyorumkargo ucretı odemek ıstemıyorum tesekkeru ederım
adresini sil bari gülsenkaya burdan istenmiyo numune firmaya mail atcan zaten göndermiyolarmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadresini sil bari gülsenkaya burdan istenmiyo numune firmaya mail atcan zaten göndermiyolarmış daha yeni bilmiyo galibaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadresini sil bari gülsenkaya burdan istenmiyo numune firmaya mail atcan zaten göndermiyolarmış daha yeni bilmiyo galibaaya tamam yenide konuda yazılan mesajları okusa bile burdan istenmeyeceğini anlaması lazım burası forum neyse bekleyelim öğrenir heralde...
numune istemiş çıkmış gitmiş evde bekler artık gelcek diye