Gönderen Konu: ekmek israfı konulu resim yarışması  (Okunma sayısı 1824 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
ekmek israfı konulu resim yarışması
« : 29 Nisan 2010, 19:43:20 »
1.   GİRİŞ
Firmamızca  “Ekmek İsrafı”  konulu resim yarışması düzenlenmiştir.

2.   YARIŞMANIN AMACI
Gıda kaynaklarımızı bilinçli kullanma sorumluluğunun kazanılmasına ve bu önemli konuya dikkat çekilmesine katkı sağlamaktır.

3.   YARIŞMANIN KONUSU
 ekmek İsrafı

4.   KATILMA KOŞULLARI

1-    Yarışmaya; Türkiye sınırları içerisinde bulunan, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilköğretim okullarının 4-8. sınıf ve ortaöğretim okullarının 9-12. sınıf öğrencileri(Meslek Liseleri dahil) katılabilir.

2-    Yarışma iki kategoride yapılacak ve değerlendirilecektir.

a.    İlköğretim 4-8. sınıflar Birinci kategori,

b.    Ortaöğretim 9-12. sınıflar İkinci kategori.

5.   YARIŞMAYA KATILACAK OLAN ESERLERDE ARANACAK KOŞULLAR

1-    Yarışmaya gönderilen eserler daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ve yayınlanmamış olmalıdır.

2-    Resimler 35x50 cm boyunda resim kâğıdına serbest teknik ve malzeme kullanılarak yapılmalıdır. Resimler çerçevelenmeden ve paspartulanmadan gönderilmelidir.

3-    Resimlerin arkasına öğrenciler ad-soyad, okulu, sınıfı, alanı (Liseler için sayısal, sözel, eşit ağırlık, dil), adres ve telefon bilgilerini yazmak ya da yarışma katılım formunu doldurarak yapıştırmak zorundadırlar.

4-    Belirlenen şartları taşımayan eserler değerlendirilmeye alınmayacaktır.

5-    Yarışmaya katılan eserler geri gönderilmeyecektir.

7.   BAŞVURU VE ELEMELER 

Yarışmaya katılabilmek için şartname ekindeki yarışma katılım formunun doldurularak eserle birlikte, en geç 14/05/2010 günü çalışma saati bitimine kadar Açı Yayınları Merkezi’ne (Yeşilırmak Caddesi No:15 Demirtepe / ANKARA) ulaştırılması gerekmektedir.
11.        ÖDÜL TÖRENİ ve ÖDÜLLER

·         Ödül Töreni 05 / 06 / 2010 tarihinde, saat 11:00’ de Ankara Sürmeli Otel’de, Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinin, jüri üyelerinin, Açı Yönetim Kurulu ve Açı Öğrencileri’nin katılımıyla yapılacaktır.

·         Yarışmada her iki kategoride de dereceye giren ilk üç öğrenci, birer yakınları ile birlikte ödül töreni için Ankara’da konuk edilecektir. Katılımcıların tüm masrafları (ulaşım, konaklama ve tören boyunca ağırlanma) kurumumuz tarafından karşılanacaktır.Davet edildikleri halde Ödül törenine katılmayan öğrencilerin sorumlulukları Açı Yayınları’na ait değildir.

·         İlk üç dışındaki öğrencilerin ödülleri Mayıs ayının son haftasında kargo ile adreslerine gönderilecektir.

·         Seçici kurulun yapacağı değerlendirmede toplam 400 adet çalışmaya aşağıdaki ödüller verilecektir. Verilecek ödüllerin marka, model ve cinsini belirleme hakkı Açı Yayınları’na aittir.

·         Ödül Töreni tarihinde bir değişiklik olması durumunda sitemizden (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) duyuru yapılacaktır.

1.   Kategori (4-8. Sınıflar)

1. ‘ye
 Laptop

2. ‘ye
 Cumhuriyet Altını

3. ‘ye
 Cep Telefonu

4-25. ‘ye
 MPEG4 Player

26-100.’ye
 Kitap Seti

101-200.’ye