Gönderen Konu: hamarat bayanlar yardım lütfen yemek tariflerine ihtiyacım var....  (Okunma sayısı 15059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
iyi bakalım bol şans daha başka tavsiyelerde de bulunmak isterim ama burda olmaz mesaj atarım bi ara  :-* ;)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
fırında makarna yapabilirsin benim kayınpeder bayılmıştı makarnayı haşla fırın tepsisine dök bir kaç parça tereyağ koy sonra beşamel sos yap 1 litre süt 2 tepeleme çorba kaşığı un ve bol tuz pişir makarnanın üzerine dök birazda kaşar rendele ve fırana ver bu kadar ;)

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
fırında makarna yapabilirsin benim kayınpeder bayılmıştı makarnayı haşla fırın tepsisine dök bir kaç parça tereyağ koy sonra beşamel sos yap 1 litre süt 2 tepeleme çorba kaşığı un ve bol tuz pişir makarnanın üzerine dök birazda kaşar rendele ve fırana ver bu kadar ;)

kolay bi tarif hakkaten yapabilirim bunu ;D ;D ;D teşekkürler

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
bimden şekerpare al bi gecelik tatlını çıkartmış olursun hem ucuz hemde arkasındaki ölçülerle lezzetli bi tatlı oluyo..

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
açıkçası alıpta hazır şeylerden denemedim hep kendim yapmaya uğraştım. ama bu kez alıcam hazır pasta keki şekerpare vs...

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
basit bır tatlıda benden ;D tiramisu
MALZEMELER
1 adet pandispanya
3 su b süt
1 paket labne peynırı
2.5 yemek kasıgı un
1 yumurta
1 su bardagından bıraz az şeker
ISLAMAK ICIN
1 su bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı nescafe
YAPILIŞI  ;D
şeker un sut ve yumurtayı karıstırıp atese koyuyoruz muhallebı kıvamını aldıktan sonra atesten alıp 1 peket labne peynırı koyup mıkserle cırpıyoruz  nescafeyı yapıp pandıspanyaları ıslatıyoruz ıslattıgımız pandıspanyyanın uzerıne muhellebımızın cogunu dokuyoruz uzerıne 2.katını koyuyoruz pandıspanyamıızn ve kalan muhallebıyı de dokup  turk kahvesı veye kakao ıle uzerını susluyoruz soguyunca afıytle yıyooruz
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
MALZEMELER
1 adet pandispanya
3 su b süt
1 paket labne peynırı
2.5 yemek kasıgı un
1 yumurta
ISLAMAK ICIN
1 su bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı nescafe
YAPILIŞI  ;D
şeker un sut ve yumurtayı karıstırıp atese koyuyoruz muhallebı kıvamını aldıktan sonra atesten alıp 1 peket labne peynırı koyup mıkserle cırpıyoruz  nescafeyı yapıp pandıspanyaları ıslatıyoruz ıslattıgımız pandıspanyyanın uzerıne muhellebımızın cogunu dokuyoruz uzerıne 2.katını koyuyoruz pandıspanyamıızn ve kalan muhallebıyı de dokup  turk kahvesı veye kakao ıle uzerını susluyoruz soguyunca afıytle yıyooruz

tiramisu bi kere bunu denemiştim ama eksik olan bişeyler vardı tadında bi daha yapmadım. bide bu ölçüyle yapim bakalım. teşekkürler :)

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
buda 5 çayları ıcın tadı harıka
PATATES SALATASI
MALZEMELER
 5 6 buyuk boy patates ,
4 tane buyuk boy salatalık
3 yemek kaşıgı (istege gore çoğaltılır)yogurt
goz kararı mayonez
tuz
YAPILISI
patateslerı haşlyıp rendelıyoruz
salataları da ıcıne rendelıyoruz
yogurt mayonez tuz koyup afıyetle yıyoruz
ARKADASLAR MUHAKKAK DENEYIN SUPER BISI :-*

BIRDE 3 RENK SALATAM VAR ODA COK COK GUZELAMA BIRAZ UGRASTIRICI

Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
buda 5 çayları ıcın tadı harıka
PATATES SALATASI
MALZEMELER
 5 6 buyuk boy patates ,
4 tane buyuk boy salatalık
3 yemek kaşıgı (istege gore çoğaltılır)yogurt
goz kararı mayonez
tuz
YAPILISI
patateslerı haşlyıp rendelıyoruz
salataları da ıcıne rendelıyoruz
yogurt mayonez tuz koyup afıyetle yıyoruz
ARKADASLAR MUHAKKAK DENEYIN SUPER BISI :-*

BIRDE 3 RENK SALATAM VAR ODA COK COK GUZELAMA BIRAZ UGRASTIRICI

Ben bunu biliyorum, çok güzel oluyor. Çok da basit.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
MALZEMELER
1 adet pandispanya
3 su b süt
1 paket labne peynırı
2.5 yemek kasıgı un
1 yumurta
ISLAMAK ICIN
1 su bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı nescafe
YAPILIŞI  ;D

tiramisu bi kere bunu denemiştim ama eksik olan bişeyler vardı tadında bi daha yapmadım. bide bu ölçüyle yapim bakalım. teşekkürler :)

RİCA EDERIM AFIYET OLSUN :D