Gönderen Konu: Danimarka'da Yunus Katliamı  (Okunma sayısı 1717 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DEMO

• Usta Kampanyacı
Danimarka'da Yunus Katliamı
« : 25 Nisan 2010, 20:46:36 »
Danimarka'da Yunus balıklarının yardımımıza ihtiyacı var.

Yaşam, insan, doğa dostu arkadaşlarım.

Danimarka'da her yıl geleneksel olarak Feroe Adaları'nda düzenlenen bir "şenlik" (!) var. Bu şenliğin asıl katılımcıları ise 18 yaş altı Danimarkalı gençler. Ve onları yüreklendiren "insanlar"... Zeki Calderon Yunusları'nın yardıma ihtiyacı var. Bu sözde "şenlik, kutlama" Danimarkalı gençlerin yetişkin olma ve olgunlaşma gösterisi. Foruma bu katliamın fotoğraflarını koymuyorum. İnternetten haberle ilgili aramayı yaptığınızda bu vahşetin fotoğraflarına ulaşmak da mümkün. Daha yaşanılır, doğasıyla, insanıyla, tüm canlılarıyla dost, güven içinde bir dünya için...

Bu durumla ilgili çok çeşitli, dernek ve yardım kuruluşlarının açtığı imza kampanyaları da mevcut. Aşağıda linkini verdiğim de açılmış imza kampanyalarından sadece biri.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2010, 21:17:14 Gönderen: DEMO »
🎁 Kazan: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı serpil26

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Danimarka'da Yunus Katliamı
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2010, 14:38:48 »
Bu bana rakdaşım tarafından mail olarak gönderilmişti yapılan insanlığa sığmayan çok çirkin bir şey inş böyle katliamlara bir an önce son verirler

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2010, 14:44:51 »
banda sürekli geliyor peta dan mail ben bunu farketmemişim ama ya ingilizce az olunca zor oluyo :(

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2010, 15:33:17 »
kanadadaki fok katliyamı için birçok kanada hukumet görevlisini bireysel mektup yazmıştım bana yaptıkları savunmuşlardı ne yapılırsa yapılsın maalesef umurları pek olmuyor ama yinede el verdiğince böyle durumlarda destek vermeye çalışıyorum :(