Arkadaşlar kota ile ilgili probleme bi çözüm buldum ama gece geç saate kadar uyumayanlar için geçerli bir yöntem, 23.30 gibi reklamları izleyin bitince sayfayı kapatmayın ve saatin 00.00 ı geçmesini bekleyin yeni bir gün başladığı için yeni reklamlar aktif oluyor ve videoları tekrar yüklemeden yeniden izleyebiliyosunuz 1 saat içinde 2 günün reklamını izlemiş oluyosunuz. Daha iyi bir çözüm yolu bulursam paylaşırım
60 tl ye yaklaşan var mı?
benim 40 tl bir iki gündür izlemiyorum kotam ancak bu ay sonuna kadar idare eder o yüzden önümüzdeki ay izlemye devam ederim. ayrıca 40 kişi üye getirebilrsem 20 tl bonus verecekler
60 tl ye ulaşan varmı ?rekalam sayısı 3 düştü
Ben bayadır siteye uğramıyorum 20 liram kaldı ama kotam kalmadı o yüzden önümüzdeki ay bakacam.. Hakikaten 3 reklammı

bendede öyle olursa hiç uğraşmam valla sinirlerimi bozmaya başladı 60 liraya ulaşayım dahada bakmayacam
dumur oldum.bugün sadece iki reklamla bitiriverdi beni... heralde ben 60 ytl yapana kadar site fes edecek kendini
Ben de 2 reklam izledim. Şikayet mesajı yazdım, çok güveniyordum sitenize, neden reklam sayınız azaldı diye. Bakalım cevap gelecek mi?
Ben de 2 reklam izledim. Şikayet mesajı yazdım, çok güveniyordum sitenize, neden reklam sayınız azaldı diye. Bakalım cevap gelecek mi?
Hayır gelmeyecek tek bir mailime bile cevap alamadım
bu sitenin böyle yapmasına nedense hiç şaşırmadım
İyi de böyle siteler sadece 1-2 aylık mı ortaya çıkıyor. Sonunda kapanacak herhalde. Acaba bu firmalar gerçekten reklam ve para veriyor mu bu sitelere? Belkide reklam veriyorlar ve 1-2 ay o firmalardan aldıkları para yeterli oluyor. Kimseye para dağıtmayınca da karlı çıkıyorlar herhalde. 23,5 tl birikmiş param var. İzlemeyi bırakmak mı lazım bilemiyorum ki..