0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende kazanmışım.teşekkür ediyorum.bilğilerimi gönderdim ama ulaştımı acaba?bilğilendirirseniz sevinirim.
outluk expres programım maalesef çalışmıyor,msn adresinden gönderdim,umarım ulaşmıştır bilğilendirirseniz memnun olurum..ilğiniz için teşekkürler..
Royal Savon sabunlarım geldi teşekkürler,ama 3 TL kargo ücreti verdim.Kargo bize mi aitti?Bloğuna baktım canım şimdi,Kargo ücreti firmaya aittir yazıyor.
Öncelikle Royal Savondan kazanan arkadaşlara verdikleri kargo ücreti iade edilecekmiş. İsterseniz kargoyla görüşün. Hem firmadan hem sizden almışlar ücreti. Sırevi Restaurant kampanya sonucu açıklandı. Tebrikler kazanan arkadaşa.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÖncelikle Royal Savondan kazanan arkadaşlara verdikleri kargo ücreti iade edilecekmiş. İsterseniz kargoyla görüşün. Hem firmadan hem sizden almışlar ücreti. Sırevi Restaurant kampanya sonucu açıklandı. Tebrikler kazanan arkadaşa.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlgin için sağol canım, kargoyu aradım şimdi,eğer firmadan alınsa idi ücret size fatura kesilmezdi, ben firmayı arayacağım siz de tekrar görüşün firmayla dedi..Sen aradın mı kargoyu*