0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güle güle kullan papatya resmini merakla bekliyorum cicinle
ayyyyyyy ben hiç bi kazandıgıma bu kadr sevnmedm yayemin ediyorum gözlerim dolduama kazandıgımdan cok catpat ve pelinin aynı anda msnden haber vermesindencanlarım benim yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyyyyy ben hiç bi kazandıgıma bu kadr sevnmedm yayemin ediyorum gözlerim dolduama kazandıgımdan cok catpat ve pelinin aynı anda msnden haber vermesindencanlarım benim yaaaGüle güle kullan Gülümser.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinayyyyyyy ben hiç bi kazandıgıma bu kadr sevnmedm yayemin ediyorum gözlerim dolduama kazandıgımdan cok catpat ve pelinin aynı anda msnden haber vermesindencanlarım benim yaaaGüle güle kullan Gülümser. teşekkür ederimmm bi an önce gelse sabırsızlandm
yok pembeyi sectim sen maviyi mi begendn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok pembeyi sectim sen maviyi mi begendn Hayır, ben de pembeyi beğendim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyok pembeyi sectim sen maviyi mi begendn Hayır, ben de pembeyi beğendim. bende oy birliğiyle pembeyi seçtim zaten