Kiler ilköğretim Okulları Ödüllü Şiir Yarışmasına Katılanlar, Harika Bir Bilgisayarın Sahibi Olma Şansını Yakalıyor...
1 Nisan - 20 Mayıs 2010 tarihleri arasında Kiler Çocuk Kulübü Şiir Yarışmasına "Annem-Babam ve Ben,diğer anlamda bizimkiler" konulu şiirleri ile katılanlar Casper Notebook, Exper Netbook veya Altın Kazanma Şansını Yakalıyor.
Yarışmanın Konusu : "Annem-Babam ve Ben,diğer anlamda bizimkiler"
Yarışmanın Amacı : Kiler çocuk kulubü faaliyetleri kapsamında; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile lköğretim gurubu öğrencilerinin sosyalleşmesine katkıda bulunmak, Anne ve Babası'na yönelik duygu, düşünce ve beklentilerini şiir yoluyla anlatmaları amacıyla düzenlenmiştir.
Yarışmanın Hedef Kitlesi : Tüm Türkiye'de İlköğretim Okulu Öğrencileri katılabilecektir.
Yarışma Tarihi : 1 Nisan - 20 Mayıs 2010
Yarışmaya Katılım Koşulları : Yarışmaya tüm Türkiye'den ilköğretim okulları öğrencileri katılabilecektir. Yarışma 3 kategoride gerçekleşecektir. Tüm katılımcılar arasında ;
Birinci kategori : 1.2.3. sınıflar
İkinci kategori : 4.5. sınıflar
Üçüncü kategori : 6.7.8. sınıfları kapsamaktadır.
Başvuru Adresi : Yarışmaya 1 Nisan - 20 Mayıs 2010 tarihlerinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 'den başvurulabilecektir.
Ödüller:
Yarışmacılara her kategoriden
birincilere 1 adet dizüstü Casper Cn-gle4400a (Notebook) bilgisayar,
ikincilere 1 adet Exper mini dizüstü(netbook) bilgisayar,
üçüncülere 1 adet tam altın hediye edilecektir.
Yarışmada dereceye giren 9 öğrencinin okullarına 1 'er adet dizüstü Casper Cn-gle4400a (Notebook) bilgisayar hediye edilecektir.
Yarışma 1.2.3.lerine plaket verilecek.
Tüm katılımcılara, teşekkür belgesi gönderilecektir.
Ödül Töreni : 3-20 Haziran 2010 tarihleri arası; yarışmayı kazanan 1. 2. 3. öğrencilerin ve okullarının ödülleri, okullarına teslim edilecektir.
Yarışma takvimi :
1 Nisan - 20 Mayıs 2010 yarışmaya katılım tarihi
21 Mayıs - 30 Mayıs 2010 tarihleri arası juri üyeleri tarafından birincilerin tespit edilmesi.
3 Haziran 2010 tarihinden itibaren kazanaların Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin 'de yayınlanması.
4 - 20 Haziran tarihleri arası ödüllerin ilgililere ulaştırılması
Size En yakın Kiler Mağazasını öğrenmek için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Yarışma Bilgileri ve Görseli Kiler İnternet sitesinden alınmıştır. Detaylı Bilgi için mutlaka Kiler Mağazalarını ziyaret ediniz.www.kiler.com.tr/