Dünyada 32'inci, Türkiye'de 3'üncü kez "Bedava Dondurma Günü"nü kutlayan Ben&Jerry, 27 Nisan günü herkesi mağazalarına davet ediyor
"Dünyanın en kocaman parçalı, en sorumluluk sahibi ve en eğlenceli dondurması" Ben&Jerry’s, dünyada 32 yıldır geleneksel hale gelen “Bedava Dondurma Günü”nü, Türkiye’de bu sene üçüncü kez kutlayacak. 27 Nisan’da, saat 13.00–20.00 arasında gerçekleştirilecek olan etkinliğe, Ben&Jerry’s herhangi bir dondurma mağazasından katılmak mümkün.
25 ülkeyle beraber Türkiye’de de coşkuyla kutlanacak olan “Bedava Dondurma Günü”nde, tüketiciler kocaman parçalı bir dondurmayı, ister külahta ister kapta alarak,lezzetli olduğu kadar eğlenceli de olan dondurmanın keyfini doyasıya çıkartacak.
Çok başarılı geçirilen bir yılın ardından ikinci yıllarında dondurma dükkânlarının tüm kapılarını hayranlarına açmaya ve sadık müşterilerini ücretsiz dondurma ile ödüllendirmeye karar veren Ben ve Jerry’nin bu hareketi marka için geleneksel bir kutlama haline geldi.
Türkiye’de üçüncü kez 27 Nisan’da 13.00 – 20.00 arasında gerçekleştirilecek olan geleneksel Ben&Jerry’s “Bedava Dondurma Günü”nün gerçekleşeceği mağazalar:
- Ben&Jerry’s Bağdat Caddesi
- Ben&Jerry’s City’s Nişantaşı
- Ben&Jerry’s Cinebonus Kanyon
- Ben&Jerry’s Cinebonus Meydan
- Ben&Jerry’s Cinebonus Palladium
- Ben&Jerry’s CineBonus Capacity