0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende çıkmadı neden bilmiyorum demekki tekrar cevabı yollamamız lazım iletişim bilgilerimiz olmasa olmaz herhlade bence 10. olamadık o yüzden cıkmadı form senin için yaptım şimdi fıstığım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende çıkmadı neden bilmiyorum demekki tekrar cevabı yollamamız lazım iletişim bilgilerimiz olmasa olmaz herhlade bence 10. olamadık o yüzden cıkmadı form
bende çıkmadı neden bilmiyorum demekki tekrar cevabı yollamamız lazım iletişim bilgilerimiz olmasa olmaz herhlade
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende çıkmadı neden bilmiyorum demekki tekrar cevabı yollamamız lazım iletişim bilgilerimiz olmasa olmaz herhlade cevabın üstüne tıkayınca sadece oran verdi bende o kadar...
çıktı papatyam çıktı inş. kazanırsın
o form cıkma olayı bence tarayıcan farkediyor ben kuzenlerın adınada yaptm hepsinde cıktı. kardesm ie den denedi cıkmadı firefox a gecti cıktı. çelişkili bence bende hepsinde cıktı tarayıcı değiştirin