0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Belli bir mesaja veya süreyi geçemeyen üyeler konu açamasın.şuan öyle birşey varmı bilmiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBelli bir mesaja veya süreyi geçemeyen üyeler konu açamasın.şuan öyle birşey varmı bilmiyorum Malesef bunları çok söyledik ama yapılan bişey yok hala. Böyle gelmiş böyle gider mantıgını benimsedik bizde napalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBelli bir mesaja veya süreyi geçemeyen üyeler konu açamasın.şuan öyle birşey varmı bilmiyorum Malesef bunları çok söyledik ama yapılan bişey yok hala. Böyle gelmiş böyle gider mantıgını benimsedik bizde napalım Ben o mantığı benimsemem arkadaş. Gerekirse isteklerimiz doğrultusunda yönetimi yönlendiririz. Foruma katkısı olmayan, mesaj yazmayan, sadece kampanyalara bakıp giden adamın burada ne işi var? İÇİMİZDE SÜLÜKLERİ İSTEMİYORUZ
aylık veya yıllık bi ücret olsa şöle cüzzi bi miktar tabi ben öderim..ya da belli konulara görebilmek için böyle birşey yapılabilir..
Böyle birşeyi düşündük daha önce ama kafamızda tam şekillendirmediğimiz için rafa kaldırdık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaylık veya yıllık bi ücret olsa şöle cüzzi bi miktar tabi ben öderim..ya da belli konulara görebilmek için böyle birşey yapılabilir..