0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya bende istiyorum ya o gece yapmıştım bende çok güzel afiyetle için...
güle güle sağlıklı günlerde yudumlayın afiyet olsun .
güle güle kullan pelin. çeyizine at bence
verdıgınız numaralardan arasım bende kazanamımısım ımkansız bır sey kınıyorum onları ılk yapanlardandım ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bende istiyorum ya o gece yapmıştım bende çok güzel afiyetle için...Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle sağlıklı günlerde yudumlayın afiyet olsun .Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle kullan pelin. çeyizine at bence Teşekkürederim Kahve çeyize konurmu ya 10 sene daha bozar valla kutusunu saklıcam ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bende istiyorum ya o gece yapmıştım bende çok güzel afiyetle için...Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle sağlıklı günlerde yudumlayın afiyet olsun .Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüle güle kullan pelin. çeyizine at bence Teşekkürederim Kahve çeyize konurmu ya 10 sene daha bozar valla kutusunu saklıcam ama 10 senemi var daha gözümde bugün ayrın evlenirmişsin tazecik genç kızmışsın gibi canlandırdıydımda tamam kutusunu sakla sende şeker
gözün aydın pelincim:)afiyet olsninş. gelmeyenlerede gelir