kayıp sembol oyununa katıl,sen de bu heyacanın parçası ol. arkadaşlar nette gezinirken böyle bir yarışma gördüm bilmiyorum işe yarayacak bişey mi?bir bakarsanız iyi olur.eğer alakasız bişeyse konuyu silebilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
arkadaşlar takım arkadasım olmak ısteyen varmı?
ama bende kayıt oldum şimdi nasıl yapcez
vazgectım katılmıyım rprtaja falan katılamam ben
Kazanan takım, yarışma sonrası ödül töreni, röportaj ve çekimlere katılmak zorundadır.
aynısını düşünüyorum bende istemem kalsın
KATILIM ŞARTLARI
1.Bütün takımlar 3'er kişiden oluşacaktır. Her takımda karşı cinsten en az bir kişi bulunmalıdır.
2.Katılımcıların 18 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.
3.Oyuna katılım ve üyelik ücretsizdir.
4.Bir katılımcı birden fazla takıma üye olamaz.
5.Kazanan takım, yarışma sonrası ödül töreni, röportaj ve çekimlere katılmak zorundadır.
6.Ödüller üçüncü kişilere devredilemez.
7.Bu formlarda belirtilen bilgilerin eksiksiz doldurulması ve kesinlikle doğru olması gerekmektedir. Aksi takdirde tüm takım yarışma hakkını kaybeder. Yarışmaya katılıp kazanması durumunda da ödül alma haklarını kaybeder.
8.Efes Paz.ve Dağ.Tic.A.Ş. ve Oyunevi çalışanları bu yarışmaya kesinlikle katılamaz.
9.Oyunevi bu organizasyonu ertelemek, iptal etmek ve / veya şartları değiştirmek hakkını saklı tutar.
10.Oyunevi, bu kampanyaya katılan kullanıcılara tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar.
11.Tüm katılımcılar organizasyon boyunca çekilen fotoğraf, video vs. her türlü görsellerinin Oyunevi ve/veya Efes Pazarlama ve Dağıtım Tic. A.Ş. tarafından her türlü ilan reklam ve benzeri tanıtıcı görsel ve basılı yayında kullanılmasına muvafakat eder.
malesef bu sartlara uyamam oyuzden vazgectım.