Gönderen Konu: Yüzdeyüzsevgiyle - King Anneler Günü Yarışması  (Okunma sayısı 9588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayse2121

• Deneyimli Kampanyacı
bn de yazdım bişeyler umarım bana cıkar anneme sürpriz olsun istiyorum :)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
bende birşeyler yazdım ama çok uzun geldi yarısından fazlasını kesmek zorunda kaldım 500 kelime diyor  :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
yaptım cnm ad soyad yazmamışım  :D ;D :D :D :D :D

Ada süpersin   :D :D :D
öleyimdir huyum kurusun akıl mı kaldı :D

Çevrimdışı kingdunyasi

• Yeni Kampanyacı
  • *
Merhaba King Dünyası takipçileri. Dün itibariyle blog sayfamızda duyurduğumuz ve siz anneler ve evlatları için yağılan anneler günü özel yarışması için forum hergün kampanya sitesinde sevgili Nursen Hanım yarışmamızı duyurduğu için teşekkür ederiz. King Dünyası blog sayfamızdan da gelişmeleri takip edebilirsiniz. Yarışmamızda yaş sınırı yoktur, küçük yada büyük olun, annenize olan sevginizi sözcüklerinizle ifade edin. Şansınızı deneyin.

Çevrimdışı ozlemim0018

• Yeni Kampanyacı
  • *

King - Evlatların Kralı ve Kraliçesi Buraya - Anneler Gününde Annene En Guzel Mesajı Sen Yaz, Kingten Muhteşem Hediye Fırsatlarını Yakala !!

Anneler Günü'nde King'ten Anneler ve evlatlarına hediye fırsatı! Annenize en güzel hediyeyi ben hediye ederim, onu sözcüklerimi hediye ederim diyorsanız King YuzdeyuzSevgiyle Anneler Günü yarışmamıza davet ediyoruz!!

Ad- Soyad, Telefon, E -mail ve Adres Bilgilerini Ücretsiz Üye Olup Ve Mesajı Yazarak Yarışmaya Katılma Hakkı Kazanabileceksiniz. İsteyen Ve Siteye Üye Olan Herkes Yarışmaya Katılım Hakkına Sahiptir!!

Detaylar ve katılım için : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
sen yenisin galiba :) yenilerin alıntı yapıp bırakmasına bayılıyorum. hoşgeldin özlemim

bu arada ilginiz için tesekkur ederız king
:)

buhranli_84@hotmail.com

• Ziyaretçi
kaç kişiye ödül veriliyor arkadaşlar?

emu1983

• Ziyaretçi
sitede 5 ödül gözüküyor, heralde 5 kişiye veriyorlardır.

Çevrimdışı keşfisina

• Usta Kampanyacı
sanırım ilk  5kişiye ayrı ayrı birer hediye
destek karşılığı destek:)

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
umarım kaznırım..çünkü diğer yarışmalarda herkes bi hilesini buluyo ve sadece kendine çalışıyo..hele biz yeniler hiç destek yok..yada oylamalı oluyo oy toplamak imkansız oluyo..neyse herkese bol şans...