bende umutla bekliyordum ama olmamış, sanırım ajans kendine yakın kişileri seçiyor böyle kampanyalarda. iddalı olanları yedeklere atmışlar genelde
bende umutla bekliyordum ama olmamış, sanırım ajans kendine yakın kişileri seçiyor böyle kampanyalarda. iddalı olanları yedeklere atmışlar genelde
çok yerinde bir tespit olmuş gerçekten

gerçekten çok doğru dediklerin...
çok yerinde bir tespit olmuş gerçekten
gerçekten çok doğru dediklerin...
slogan kategorisinde tıpatıp aynı slogan 2 farklı kullanıcı tarafından yollanmış ve her ikisi de kazanan olarak görülüyor. ayrıca aynı soy isimli kazananlar var asıl listede bu kadar saçmalık olamaz
tam bir fiyasko denebilir bu kampanya için, dediklerine katılmamak imkansız ama işte ne çare...
Tam anlamıyla danışıklı dövüş olmuş. kimlerin gideceği önceden belliydi zaten. Mesela o yaşlı adam coca-colanın verdiği promosyon perukla fotoğraf çektirmiş ve kazanmış. bumu yaratıcılık. hiç adil olmamış sonuçlar.yazıklar olsun.
Arkadaşlar ben bu kampanyada 90 kişinin arasındayım...
yaşlı adam kopekle fotoğraf çektirmiş kazanyor, adamı olan gidiyor arkadaş boşuna uğraşmayın...