0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmehpare benden kravat kazanmıştı senlede gömleği tamamlandı tebrikler..seni de tebrik ederim canım
mehpare benden kravat kazanmıştı senlede gömleği tamamlandı tebrikler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmehpare benden kravat kazanmıştı senlede gömleği tamamlandı tebrikler..seni de tebrik ederim canımaa eşimde kazanmış daha yeni görüyorum ne körüm yaa videoyu sonuna kadar izlemezsem olcağı bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmehpare benden kravat kazanmıştı senlede gömleği tamamlandı tebrikler..seni de tebrik ederim canımaa eşimde kazanmış daha yeni görüyorum ne körüm yaa videoyu sonuna kadar izlemezsem olcağı bu yaa tebrikler bende diyorum aksam birsey yazmadıgecen benimde oldu kzanan ben değilimdir nede olsa die videoyu tam kapatıyordum ki adımı gördüm
aysel'ciğim makyaj seti bugün elimizde olacak diye yazmışsın ama bana gelmemiş kargoya sordum acaba sizinkiler geldi mi yoksa benim ürünümü göndermeyi mi unuttular