Gönderen Konu: kosmodiks-haydi tatile/ 23 Mayıs  (Okunma sayısı 1746 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dunyaninnisi

• Usta Kampanyacı
kosmodiks-haydi tatile/ 23 Mayıs
« : 15 Nisan 2010, 03:05:23 »
Hangi Renk Sizin Hikayenizi Anlatıyor?
Favori renginizi seçin, kendinizi daha çok tanıyın...

Renkler, insanlar hakkında pek çok şey söyler: davranışları, tutumları, fikirleri, hisleri, gizli istekleri hatta cinsel eğilimleri. En sevdiğiniz renk, neleri açığa çıkarıyor görmek elinizde.
Şimdi tek yapmanız gereken favori renginizi seçip tıklamanız.

Seçtiğiniz renk üzerinde şekillenen karakter tahlilinizi hemen keşfedeceksiniz.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ödüller:

1. Hafta Ödülü: Kosmodisk Classic Omurga Masörü ya da Relax & Tone Masaj Aleti  

2. Hafta Ödülü: Kosmodisk Classic Omurga Masörü ya da Relax & Tone Masaj Aleti  

3. Hafta Ödülü: Kosmodisk Classic Omurga Masörü ya da Relax & Tone Masaj Aleti  

4. Hafta Ödülü: Playstation 3, 80 GB - Siyah

5. Hafta Ödülü: 1. BÜYÜK ÖDÜL

ÇİFT Kişilik 5*’lı SPA Haftasonu

·         5*’lı GRAND HYATT ISTANBUL'da 2 gece Konaklama & SPA Hizmeti

·        Otel Giriş Tarihi:04 Haziran 2010, Çıkış Tarihi: 06 Haziran 2010, İki Kişilik Grand King Oda + Kahvaltı

·         İstanbul dışından kazanan talihlilerimizin Gidiş-Dönüş Uçak Biletleri & Alan-Otel-Alan Transferleri

·         İstanbul’dan kazanan talihlilerimiz için Otel Transferleri

·         Kişi başı 500 TL’lik SPA Hediye Çeki

·         Kişi başı her gece için 100 TL’lik Restaurant Çeki

·         Katılımcıya ait harcamalar:

§  İstanbul dışından kazanan talihlilerimizin en yakın havaalanına transferleri.

§  Otel ekstra harcamaları.

§  Pakete dahil olmayan SPA veya Restaurant ekstra harcamaları.

* 6. Hafta Ödülü: 2. BÜYÜK ÖDÜL

ÇİFT Kişilik UZAKDOĞU Seyahati; TAYLAND – 3 Gece Bangkok & 3 Gece Koh Samui Adası

·         ETS Tur güvencesiyle 17 Temmuz 2010* Atatürk Havalimanı kalkışlı.

·         Türk Havayolları tarifeli direk seferi ile Bangkok Gidiş – Dönüş.

·         Bangkok Airways ile Samui gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti, Havalimanı vergisi ve hizmet bedeli.

·         Bangkok 3 Gece, Koh Samui 3 Gece 1.Sınıf otellerde toplam 6 gece oda kahvaltı konaklama.

·         Alan – Otel - Alan Transferleri.

·         Bangkok’da yarım gün panoramik şehir turu.

·         Türkçe rehberlik hizmeti, ets assistance yurtdışı seyahat ve sağlık sigortası.

·         Vize: T.C vatandaşlarına Tayland’da vize uygulaması yoktur. Tur kalkış tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.

·         Katılımcıya ait harcamalar:

* 15 TL Yurtdışı çıkış fonu.
                            * Atatürk Havalimanına ulaşım (İstanbul içi veya dışı).
                            * Pasaport yenileme veya uzatma harcı gideri (gerekli ise).
                            * Otel ekstra harcamaları.
                            * Pakete dahil olmayan ekstra geziler.

* Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ETSTUR kontuarı önünde saat 20:45’de ETSTUR görevlisi tarafından karşılanma, check-in, pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayollari’nin TK 60 sefer sayili uçuşuyla saat 23:45’de Bangkok’a hareket. Gece uçakta.

İfadelerin Açıklamaları:

Bu kurallar aşağıdaki şartları içermelidir:

* Katılımcı: Ödüllü oyuna katılan ve bilgileri eksiksiz dolduran reşit her bir birey “katılımcı” olmaya hak kazanır.
    * Tavsiye eden: Ödüllü oyunu e-posta, web istesi, blog sayfası yoluyla başka bir kişiye tavsiye eden her katılımcı, “tavsiye eden” olur.
    * Tavsiye edilen: Ödüllü oyunun bir “tavsiye eden” tarafından e-posta yoluyla tavsiye edildiği kişi “tavsiye edilen” olur. “Tavsiye edilen” henüz “katılımcı” değildir, ödüllü oyuna katılana dek sadece “tavsiye edilen” konumundadır.
    * Tavsiye edilen Katılımcı: Tavsiye eden tarafından gönderilen e-postaya cevap vermek suretiyle oyuna katılımda bulunan her katılımcı “tavsiye edilen katılımcı” olur.

Ödüllü Oyunu Yönlendirebilmeniz İçin Bir Kaç Yol:

Web sitemizde yer alan tavsiye araçlarını kullanarak “tavsiye edilen” kişilere ulaşmak yoluyla katılımcılar puan kazanmaya hak kazanacaklardır.

Sorumuza cevap verdiğinizde, yönlendirmek istediğiniz e-posta adreslerini girebileceğiniz bir alan karşınıza gelecektir ve otomatik olarak adresini girdiğiniz arkadaşlarınıza ödüllü oyuna davet e-postası gönderilecektir. Bu yolla, daha fazla puan kazanma fırsatı yakalayacaksınız.

Sosyal paylaşım sitesine de yönlendirici alan ile arkadaşlarınızı oyuna davet ederek ekstra puanlar kazanma şansına sahip olabileceksiniz.

Tavsiye edilen kişinin katılımcı olması ve doğru cevabı vermesi tavsiye eden katılımcıya 2 ekstra puan kazandıracaktır ancak yanlış cevap verilmesi durumunda ekstra puan kazanma hakkı olmayacaktır.

Ödüllü Oyun Takvimi ve Kuralları:

* 1. Aşama: 12.04.10 tarihinde başlayıp 18.04.10 tarihi dahil olmak üzere sona erecektir.
    * 2. Aşama: 19.04.10 tarihinde başlayıp 25.04.10 tarihi dahil olmak üzere sona erecektir.
    * 3. Aşama: 26.04.10 tarihinde başlayıp 02.05.10 tarihi dahil olmak üzere sona erecektir.
    * 4. Aşama: 03.05.10 tarihinde başlayıp 09.05.10 tarihi dahil olmak üzere sona erecektir.
    * 5. Aşama: 10.05.10 tarihinde başlayıp 16.05.10 tarihi dahil olmak üzere sona erecektir.
    * 6. Aşama: 17.05.10 tarihinde başlayıp 23.05.10 tarihi dahil olmak üzere sona erecektir.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2010, 00:59:20 Gönderen: erteb »

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
Ynt: kosmodiks-haydi tatile
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2010, 09:20:03 »
katıldım teşekkür ederim üye olmak isteyenler linkimle üye olursa sevinirim ref linkim

Ref link vermek yasak.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2010, 14:28:02 Gönderen: erteb »
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2010, 09:40:31 »
wowww super taylandd :):):)
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2010, 09:49:59 »
arkadaslar bunda arkadaslarını davet eden artı 2 puan kaznıomus o yuzden özelden msj atıp msnlerınızı gönderırmısın sızı davet etmem ıcın.
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı cicikan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2010, 11:06:58 »
oy y ne güzel hediyeler bunlar teşekkürler :))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

demari

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2010, 11:27:32 »
gercekten hediyeler cok guzel