0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
söylemiycez ne vercek ya ürünlerinden falan filan veriyo işte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin10 sıra birden nasıl geriledin ki unuttuğun günler mi oldu umarım benim yerim aynı kalır yaa düşersemde yükselirsem de üzülürüm ne verdiğini söylemicekmisiniz
10 sıra birden nasıl geriledin ki unuttuğun günler mi oldu umarım benim yerim aynı kalır yaa düşersemde yükselirsem de üzülürüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsöylemiycez ne vercek ya ürünlerinden falan filan veriyo işte aylardır bununla mı uğraşıyosunuz ya elle tutulur güzel hediyeler veren kampanyalar var ama kimse onlara bakmıyor neler neler kaçırıyosunuz farkında değilsiniz bende sizdeki azim olsa götürürdüm malı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsöylemiycez ne vercek ya ürünlerinden falan filan veriyo işte aylardır bununla mı uğraşıyosunuz ya elle tutulur güzel hediyeler veren kampanyalar var ama kimse onlara bakmıyor neler neler kaçırıyosunuz farkında değilsiniz bende sizdeki azim olsa götürürdüm malı kısmet meselesi napalım
hayır hiç gün kaçırmadım ama geriledim o kadar..sonuna geldik zaten ne çıkarsa bahtımıza artık..