Bugün bundan kurtuluyoruz. Bu çok iyi olacak. Günün büyük hediyesi de IPhone 3GS 16GB bu arada.
Ben artık kurtuldum tam anlamıyla. 400 küsürde kaldım. 4 kişi davet ettim ve hiç hak da vermedi. Bitmesi çok güzel oldu, çok.
Ohh be. Avuçlarımı yalaya yalaya yara olmuştu inanın ki. Kurtuldum şundan ya.
arkadaşlar ya ben dvd kazanmıştım kadın beni aradı dvd player kazandınız dedi adresimi istedi.ben inanamadım yanlış anladım herhalde die bi daha sordum dvd player dedi :S
Bugün bundan kurtuluyoruz. Bu çok iyi olacak. Günün büyük hediyesi de IPhone 3GS 16GB bu arada. 
Mesajın çok hoşuma gitti ya. Gerçekten bütün duygularımı yansıtıyor. Tek cümlede anlatmışsın herşeyi teşekkürler.
Düşünün ki bestbuy hergün çok değerli ödüller veriyor. Fakat biz bitti diye seviniyoruz. Kötü bir kampanyanın bıraktığı etki. Harcanan zamana ve geri gelmeyecek olan zamana mı acırsın artık yoksa o kadar uğraşa mı?
Sen de çok iyi yazmışsın audacious, umarım bu yazdıklarını kampanya düzenleyici şahıslar da okur.
arkadaşlar ya ben dvd kazanmıştım kadın beni aradı dvd player kazandınız dedi adresimi istedi.ben inanamadım yanlış anladım herhalde die bi daha sordum dvd player dedi :S
İnşallah öyledir, sürpriz olur boşver. Sen DVD gelecek diye bekle, çaları gelirse daha mutlu olursun.
bu saatte aranan varmı ?? bestbuy tarafından.
Ödüllerde Dvd Player yok, ya siz yanlış anlamışsınız yada sizi arayan kişi Dvd diyecegine Dvd player demiş..
Ödüllerde Dvd Player yok, ya siz yanlış anlamışsınız yada sizi arayan kişi Dvd diyecegine Dvd player demiş..
ilk seferde dvd player dedi telefonu kapatırken ne kazandığımı bidaha tekrar edebilir misiniz dedim dvd player dedi.ona yanlış söylendi herhalde.
İnşallah öyledir, sürpriz olur boşver. Sen DVD gelecek diye bekle, çaları gelirse daha mutlu olursun. 
ben de şuan dvd bekliyorum zaten büyük ihtimal öyle