bence biraz sen kendin çaba gösterip firma bulmalısın
didemin firmaları ile sıradan aynı kampanyaları yapman hoş değil.herkesin emeği var firma bulurken.
ben cok kez bana yazan firmaları kabul etmedim aynısı var diye iptal ettim yada erteledim.
blog isimlerinizde resmen aynı
bişi değil firma yetkilileri ne sanacak? didem ile kampanya yaptık hemen ardından aynı blog ismiyle birisi daha başvurdu demek bu hanıma hediye tatlı geldi farklı isim yazarak bida kampanya yapmak istiyor sanacak.
eniyileriburada
engüzeliburada blog isimleriniz resmen aynı.firmalar didem sanacak seni bence kendine farklı bir firma bul bu şekilde hiç hoş değil
benimlede kanka falan olma istemem benzerliği sevmediğimi belirtmiştim
ya tamam aysel yapılır neden yapılmasın ama arkadaşın benden farklı olarak sadece dermadolin kampanysı var.diğer ikisi aynı blog ismide aynı

ben bloğum için gerçekten çok çalışıyorum ve bunu herkeste biliyor.....ya ne söylenilebilirki.arkadaştan bloğunun adını değiştirmesini rica ediyorum.
sana kimse kampanya yapma diyemez elbette ama bu kadar da taklit olmaz bence
blog ismin aynı firmaların sıradan aynı önce kendi çabanla 6 7 firma bul sonra 1 tane didemden yap 1 tane benden kimse bişi diyemez ama birebir aynı olunca hoş durmuyor.firma yetkilileri seni didem sanar bence
benimle kanka falan olmaya kalkma.önce kendi emeğini göster sonra başkalarından al derim ben profesyonelce değil bu
çok güzel bir açıklama yapmış aysel abla senı tebrik ediyorum.
aysun bu nedir ya yuhhh diyorum snaa başka bişi demiyorummm
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bu kadar taklitçi olma kendin ol aysunun nivea kampanyası yazmışsında sanki hediyemi verceksin valla ayıp ya senin yaptıgın
bu işte bişeler var ya hadi hayırlısı.
yalan atıyor ya göstermelik bir blog bence sacmalık bu resmen
kanka olduk sanırım ama işlerim yoğun fazla uğraşamadım kankam kusura bakma birabir benzerlik için daha sonra el atacağım