0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya klavye usb girişli değilki laptopun neresine takcam ben bunu laptopa nie kalvye takcan kiii koltuğa yaslanıp dizlerimdeki klavyeyle yazıp kablosuz mouse ile kullancaktım, belim ağrıyo böyle kusurlarına bakma senin keyfini düşünememişler neyse artk normal evimde kullanırım diğeri eskidiydi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya klavye usb girişli değilki laptopun neresine takcam ben bunu laptopa nie kalvye takcan kiii koltuğa yaslanıp dizlerimdeki klavyeyle yazıp kablosuz mouse ile kullancaktım, belim ağrıyo böyle kusurlarına bakma senin keyfini düşünememişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya klavye usb girişli değilki laptopun neresine takcam ben bunu laptopa nie kalvye takcan kiii koltuğa yaslanıp dizlerimdeki klavyeyle yazıp kablosuz mouse ile kullancaktım, belim ağrıyo böyle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya klavye usb girişli değilki laptopun neresine takcam ben bunu laptopa nie kalvye takcan kiii
ya klavye usb girişli değilki laptopun neresine takcam ben bunu
benim ürünler daha gelmedi izmir içi gelenler oldumu hediyeleri?
kampanya devam ediyormu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkampanya devam ediyormu?hayır