0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarın saatler 09:00 'u qösterdiqinde daqıtımla ilqili açıklamayı yapacaqım arkadaşlar..Merak etmeyin Arko-Evyap bu konuda çok saqolsun yardımcı oldular..Ufacık kuşkunuz olmasın qönderimler yapılacak..Yarını beklemeniz dileqiyle..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarın saatler 09:00 'u qösterdiqinde daqıtımla ilqili açıklamayı yapacaqım arkadaşlar..Merak etmeyin Arko-Evyap bu konuda çok saqolsun yardımcı oldular..Ufacık kuşkunuz olmasın qönderimler yapılacak..Yarını beklemeniz dileqiyle..insan smdimi söyler
Beni şimdi Evyaptan aradı bir bey .Tebrik etti. Kusura bakmayın arkadaşlar yetiştiremedi. cocukların sesinden pek anlayamadım ama, haftaya kadar elimizde olacakmıs. gonderimler baslayacak adresiniz elimizde dedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBeni şimdi Evyaptan aradı bir bey .Tebrik etti. Kusura bakmayın arkadaşlar yetiştiremedi. cocukların sesinden pek anlayamadım ama, haftaya kadar elimizde olacakmıs. gonderimler baslayacak adresiniz elimizde dedi Gözün aydın canım